Private lease

Mxcross

Private lease kan ook voor u interessant zijn!

Private lease groeit onder autogebruikers  Steeds meer particulieren, zowel starts, gezinnen als ouderen, kiezen voor het prive leasen van een auto. In plaats van een nieuw auto kopen, gaan ze voor private lease. Maar waarom precies? Is private lease niet duurder dan andere manieren van autorijden? Wat maakt het prive leasen van een voertuig eigenlijk zo populair?  De meerwaarde van private lease  Het prive leasen van een personenauto of stationwagon, voor het gezin of als zzp’er, heeft een aantal pluspunten. Waarvan profiteert u precies al u via een garagebedrijf een privéauto huurt? In elk geval van het volgende: 

  • 1. Een private lease auto is nagenoeg nieuw en doorgaans een zuinige auto. U verbruikt dus weinig brandstof en beperkt daarmee ook de CO2-uitstoot. 
  • 2. U komt nooit met onverwacht hoge kosten te zitten, omdat u een vast bedrag per maand betaalt. Alleen de brandstof betaalt u zelf. Voor de rest zijn alle kosten opgenomen in het maandbedrag, zoals de afschrijving, eventueel vervangend vervoer bij pech, de autoverzekering, APK, mogelijke schades, reparaties en de autobanden. 
  • 3. Wie kiest voor prive leasen hoeft geen geld te lenen om in een nieuwe auto te rijden. 

Vraag een gratis private lease offerte aan  Als u kiest voor privé leasen via Xleasy.nl, geniet u van een optimale service. Xleasy.nl heeft scherpe prijzen, biedt een ruim assortiment leaseauto’s aan, helpt direct bij pech en biet klanten liefst 14 dagen bedenktijd. Vraag nu een vrijblijvende offerte bij ons aan of neem contact op met onze klantenservice!