MX Cross
Image default
Recreation / Motorcycles

Een hoogwerker huren voor een dag in Amersfoort

Mijn bedrijf had met spoed een nieuwe hoogwerker nodig in de omgeving van Amersfoort. Wij werken namelijk best in de hoogte omdat wij glazenwassers zijn. Onze klanten hebben vooral grote gebouwen waar wij moeten ramen wassen en daarvoor gebruiken wij altijd onze trouwe hoogwerker. Alleen de dag voordat wij een belangrijk klant zouden krijgen, was onze hoogwerker helaas stuk gegaan. We kregen hem niet meer omhoog en omlaag. Dus we moesten binnen een dag iets regelen, anders liepen we geld mis.

Een hoogwerker gebruiken die flink in de hoogte kan

We moesten dus binnen ongeveer 12 uur een nieuwe hoogwerker regelen voor onze klus. Maar het had wel een bepaalde eis waar het aan moest voldoen. De hoogwerker moest ongeveer 30 meter omhoog kunnen. Normaal gesproken gaan hoogwerker maar tot en met 20 meter, maar die van ons moet echt naar 30, anders kunnen we niet onze klus doen bij de belangrijke klant. We hebben echt al onze connecties gevraagd of ze hun hoogwerker voor een dag kwijt konden, maar dat was vragen naar de bekende weg. Gelukkig bestaat het internet nog en daar gingen we snel op kijken of er een website of bedrijf was die ons wel uit de brand kon helpen.

Door dit bedrijf konden wij gewoon ons werk doen

Na een paar uur zoeken, hadden we eindelijk iets gevonden waar we een hoogwerker konden huren die we zochten. De website jekuntmijhuren.nl was precies goed en we konden alles binnen een dag regelen. De volgende dag stonden we met de gehuurde hoogwerker bij de belangrijke klant om ons werk te doen. Daarna hebben we netjes weer de hoogwerker teruggebracht en de huur ervoor betaald. Het was echt een hele fijne service die we kregen omdat het allemaal zo snel kon. Als er weer zo’n geval is, gaan we zeker terug naar jekuntmijhuren.nl.

Contact

Meer weten over wat u als klant allemaal kunt huren bij dit bedrijf in een korte periode? Bekijk dan de website via www.jekuntmijhuren.nl voor meer informatie over het bedrijf en de producten.