MX Cross
Image default
Recreation / Motorcycles

Waarom zou je een touringcar huren?

Een touringcar huren geeft toch iets extra’s, iets bijzonders aan reizen. Het vervoer gaat niet te snel en niet te langzaam. Iedereen, van kinderen tot grootouders, kan aan boord van een touringcar en er zeker van zijn dat ze veilig en comfortabel op hun bestemming aankomen. Hoewel we misschien bevooroordeeld zijn, zijn hier een paar voordelen van het reizen met een bus.

Een touringcar huren bespaart geld

Een touringcar huren kost natuurlijk wel wat, maar stelt u zich eens voor dat uw hele familie met de auto komt en iedereen moet betalen voor benzine om daar te komen waar het familiefeest is? En ook weer terug moet reizen? Zo’n dagje uit is leuk, maar al dat benzinegeld is zonde. Alleen reizen is minder gezellig als u een lange afstand moet afleggen. In een touringcar heeft u de mogelijkheid om met uw reisgenoten, familie, vrienden te kletsen én ondertussen te genieten van een relaxte reiservaring.

Reizen met een touringcar is veiliger

We willen niet altijd de chauffeur zijn met de stress om de passagiers veilig en tijdig op de plek van bestemming te krijgen. De buschauffeurs van Noot in Ede zijn allemaal ervaren en goed opgeleid zodat iedereen gerust kan zijn en kan genieten van de reis zonder de extra stress van het zelf moeten rijden. Als u moe wordt, kunt u op elk moment een dutje doen zonder bang te hoeven zijn om achter het stuur in slaap te vallen.

Milieuvriendelijk

Het milieu staat natuurlijk al jaren onder druk. Wanneer u besluit een touringcar te huren weet u in ieder geval zeker dat u een bijdrage levert aan het behoud van het milieu. Hoewel de bijdrage natuurlijk slechts minimaal is, kan het de effecten van CO2-uitstoot minimaliseren. Eén bus op de weg is nog altijd beter dan 50 auto’s op de weg. Voor 2018 heeft de directie van Noot in Ede zich ten doel gesteld om een CO2 reductie van 30% te realiseren. In 2019 een totale reductie (gerekend vanaf 2015) van zelfs 75%. In 2018 zullen ze maar liefst 345 voertuigen op de weg hebben die aangedreven worden via groengas en elektrisch.

Met een touringcar van Noot bent u vrij om van uw reis te genieten.