MX Cross
Image default
Recreation / Motorcycles

Een groot assortiment kartonnen dozen bij de Dozenhal

Bij de Dozenhal kunt u uit de grootste voorraad kartonnen dozen van Nederland kiezen. Wij leveren meer dan 2500 verschillende formaten met diverse lengtes, breedtes en hoogtes. Zo zit er altijd een formaat tussen die geschikt is voor uw opslag of verzending. U kunt hierbij in onze voorraad zoeken en ook direct het gewenste aantal invoeren. Zodra u uw gewenste formaat hebt aangeklikt en uw gewenste aantal hebt ingetoetst, kunt u meteen doorgaan om ook direct een offerte aan te vragen zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Kartonnen dozen op maat

Heeft u in onze voorraad van 2500 formaten kartonnen dozen toch niet het perfecte formaat kunnen vinden? Dan kunt u er ook nog eens voor kiezen om een lading op maat te laten maken. Wij zijn niet voor niets al sinds 1978 gespecialiseerd in het produceren van producten ook mét afwijkende afmetingen. U kunt als u een bestelling wilt laten maken, kiezen uit een nieuwe lading dozen of hergebruikte. De hergebruikte producten zijn dus eerder gebruikt maar zijn allemaal eerst getest op beschadingen zodat u zeker bent van alleen het beste kwaliteit karton. U kunt al een bestelling plaatsen vanaf 100 formaten. Als u nog niet zeker bent van uw keuze dan kunt u ook altijd er voor kiezen om eerst een proefdoos aan te schaffen zodat u zeker weet dat u tevreden bent over uw bestelling. Naast dat u een eigen formaat kunt kiezen, kunt u er ook nog eens voor kiezen om de producten te laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of een pakkende tekst waaraan uw klanten u meteen kunnen herkennen. Het bedrukken van producten wordt wel pas geleverd na een bestelling van minimaal 50 stuks. Hoe meer producten u bestelt, hoe lager de prijs u betaalt. 

Hoe werkt het?

Zoek in onze voorraad of laat een bestelling op maat maken. Hierna krijgt u een offerte toegestuurd. Als u hier eenmaal mee akkoord gaat, wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk op ons eigen de Dozenhal transport gezet en kunt u de volgende dag al uw bestelling op de gewenste plek verwachten.