MX Cross
Image default
Recreation / Motorcycles

Garage Geurtsen, uw garage in Veenendaal

Bij Geurtsen, de garage in Veenendaal, kunt u terecht voor verkoop en occasions en voor al uw schade. Dit kan bij ons voor elke merk en ieder type auto.

Over garage Geurtsen Veenendaal

Bij garage Geurtsen in Veenendaal kunt u niet alleen terecht voor schade of de keuring van uw auto, maar ook voor de aanschaf van een nieuwe auto of occasion. Wij leveren nieuwe auto’s, maar daarnaast ook betrouwbare occasions. Wij leveren elk merk en type auto en zijn dus onpartijdig wat betreft merken. Dit zorgt voor een betrouwbaar en neutraal advies. Uw oude auto kopen wij vaak graag van u over. Dit doen we voor een eerlijke prijs. Op onze website kunt u direct een formulier invullen, dan nemen wij contact met u op over een eerlijk bod.

Werkplaats

Wij beschikken over de meest moderne uitlees-, diagnose- en programmeerapparatuur. Wanneer uw auto dus elektronische klachten heeft of wanneer er een lampje brand in uw dashboard kunnen wij de autocomputers uitlezen. Hieruit kunnen wij vaak al opmaken wat het probleem is van de storing. Veel andere autobedrijven vervangen op goed geluk onderdelen. Dit doen wij niet. Wij zullen eerst de actuele meetwaarden uitlezen en vastleggen op alle sensoren van de auto. Pas daarna vervangen wij de onderdelen die ook echt vervangen moeten worden. Dit doen wij ook altijd in overleg met de klant, zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Onze monteurs zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technieken, zelfs op het gebied van elektrisch rijden en hybride auto’s. Wij werken met elk merk en elk type auto. Veelzijdigheid is ons specialisme! Naast reparaties, kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud, zoals de grote of kleine beurt en de APK keuring. Wij voeren vakantiechecks uit, onderhouden uw airco, tunen uw motor en vervangen kapotte ruiten. Welke klus u ook heeft, bij ons kunt u terecht.

Betrouwbaar

Onze klanten geven ons een 8,9. We zijn dan ook een betrouwbare garage die elke klus aankan. Niet alleen autobezitters uit Veenendaal komen bij ons voor onze service, maar ook autobezitters uit Ede, Ederveen, Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Lunteren, De Klomp en zelfs buiten de Valleiregio.