MX Cross
Image default
Recreation / Motorcycles

Dozen zijn geschikt voor diverse toepassingen

Dozen en andere verpakkingen zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen. Zo zijn er bijvoorbeeld dozen nodig voor een verhuizing, kleine verpakkingen die geschikt zijn voor het vervoer van goederen en robuuste dozen voor palletvervoer of veilige opslag. De betrouwbaarheid van de verpakking is tijdens het transport van groot belang voor elke expediteur. Het is immers belangrijk dat de inhoud niet vies wordt, breekt, bederft of beschadigt door trillen en schokken tijdens het vervoer. Dit kan echter gemakkelijk gebeuren wanneer de goederen niet voldoende beschermd zijn door de buitenverpakking. Kartonnen dozen worden tijdens het transport, de sortering en de levering blootgesteld aan vele invloeden van buitenaf en moeten daarom altijd van goede kwaliteit zijn. Het maakt niet uit of u een grote of kleine verzender bent, want voor elke productgroep is er een geschikte kartonnen doos bij de Dozenhal te vinden. Het bijbehorende opvul- en vulmateriaal dat zij ook leveren, biedt extra bescherming.

Groot assortiment dozen

Bij de Dozenhal vindt u een ruime keuze aan kartonnen dozen en verpakkingen in verschillende maten en diktes. Hun producten zijn gemaakt van hoogwaardig golfkarton en overtuigen in alle opzichten. Ze zijn ook geschikt voor verschillende toepassingen. U bent er zelfs aan het juiste adres als geen enkele doos in hun grote assortiment voldoet aan uw specifieke maatvoering. Ze maken dan de doos gewoon voor u op maat!

Grote veelzijdigheid

Hun kartonnen dozen zijn veelzijdig en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Ze worden allemaal in vlakke toestand geleverd en kunnen daarom uitstekend worden gestapeld. Mocht u de geschikte kartonnen doos niet in hun immens grote assortiment kunnen vinden, dan kunt u contact met hen opnemen voor een speciale productie. Speciale verzoeken met betrekking tot de afmetingen en de kleur van de kartonnen dozen zijn voor hen geen probleem. De levertijden voor op maat gemaakte producten kunnen natuurlijk worden verlengd, omdat de producten speciaal voor uw eisen moeten worden vervaardigd.

Bedrukken met uw persoonlijke logo

U kunt zelfs allerlei soorten kartonnen dozen laten bedrukken met een individuele logo-opdruk of bedrijfstekst. Neem gewoon contact met hen op en zij leggen u de exacte procedure uit. De kartonnen dozen kunnen op die manier dienen als nuttige advertentieruimte. Deze marketingstrategie kan op bijna alle producten worden toegepast. Als u specifieke vragen heeft, neem dan gerust contact met hen op – zij adviseren u graag gratis en op elk moment!