MX Cross
Image default
Recreation / Motorcycles

Aanhanger kopen in Barneveld bij Cluistra

Bent u op zoek naar een aanhanger in Barneveld die u graag wilt kopen? kom dan langs bij Cluistra! Wij hebben aanhangwagens in allerlei verschillende soorten en maten, voor iedere toepassing die u maar kunt bedenken. Wij zijn een BOVAG-erkend bedrijf, en we hebben inmiddels al een heleboel ruime ervaring opgebouwd in ons vakgebied waardoor we onze klanten goed kunnen helpen met ieder probleem. We hebben over de jaren een goede reputatie opgebouwd als verkoper van aanhangwagens, en daar zijn we trots op! Ook over de grens heeft Cluistra een goede naam. Het maakt bij ons niet uit of u iets wil kopen, huren, leasen, repareren of onderhouden, het kan allemaal.

Cluistra Barneveld, al 40 jaar

Ja u leest het goed, inmiddels is Cluistra al meer dan 40 jaar werkzaam in het vakgebied, en dat betekent dat we een hele hoop aan ervaring hebben met onze aanhangwagens. Vanuit het zeer centraal gelegen Veenendaal bedienen we zowel bedrijven als particulieren in het leveren van onze aanhangwagens, en dat doen we gewoon door heel Midden-Nederland. Wanneer u een kijkje neemt op onze website, zult u zien dat we een zeer groot assortiment hebben aan aanhangwagens in allerlei verschillende soorten en maten. Op onze website zijn ze onderverdeeld in een aantal categorieën op basis van de functie waar ze voor gebruikt gaan worden. Dat maakt alles lekker overzichtelijk.

De mogelijkheden

Bij Cluistra kan werkelijk van alles en nog wat! We hebben een aantal nieuwe HAPERT aanhangwagens voor u klaar liggen, maar ook een groot aantal occasions en het is dus mogelijk om een aanhangwagen bij ons te leasen zodat u over een langere periode de aanschaf afbetaalt. Het is bij ons ook nog eens mogelijk om de oude aanhangwagen in te ruilen voor een nieuwe! Dat scheelt moeite en kosten. Daarnaast zitten er in ons assortiment een heleboel wagens die geschikt zijn voor de (korte), wanneer u geen permanente aanhangwagen nodig heeft. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze website, waar heel veel informatie staat over onze aanhangers in Barneveld!