MX Cross
Image default
Sport

Weer aan de slag met één fitnessapparaat

In mijn jongere jaren heb ik veel gevoetbald. Helaas heb ik het niet meer uit kunnen voeren doordat mijn enkels gevoelens zijn voor blessures. Na een lang ziekenboeg is de blessure verholpen door de fysiotherapie. Eindelijk kon ik weer gaan zoeken naar iets wat ik leuk vind om te doen om fit te blijven. Nu ik wat ouder ben en een gezin heb was ik niet meer echt op zoek naar iets wat ik in teamverband moet uitvoeren. Ik wilde echt voor mezelf beginnen met sporten.

Na een tijdje op het internet te hebben rondgekeken leek mij het gebruik maken van een fitnessapparaat wel iets. Op de website van GorillaSports heb je apparaten die voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Dit is handig voor mij aangezien ik niet veel ruimte heb om een hele sportschool neer te zetten aan fitnessapparatuur. Zelf heb ik weinig ervaring met oefeningen en trainingen die ik uit kan voeren, daarom heb ik via verschillende websites bepaalde oefeningen opgezocht om uit te kunnen voeren. De oefeningen die ik heb uitgekozen zijn voornamelijk gericht op mijn conditie aangezien ik die wilde verbeteren.

Ondertussen ben ik al een paar weken bezig met verschillende oefeningen voor de crosstrainer. Ik merk al echt verschil in mijn gezondheid. Het is daarnaast ook goed te combineren met een drukke lifestyle.