MX Cross
Image default
Recreation / Motorcycles

Private lease, maar dan op de makkelijke manier

Kies uw nieuwe private lease auto op XLEasy.nl!
XLEasy is de eerlijke en transparante private leasemaatschappij die uw belangen voorop stelt. Zoals het hoort. Geen moeilijke verhalen, geen verborgen kosten, maar een zo laag mogelijk maandelijks leasebedrag en heldere voorwaarden, dat kenmerkt XLEasy. Dat begint al met de eerste stap. Bij XLEasy begint private lease met het kiezen van de auto waarmee u wilt rijden. U stuurt een aanvraag met de auto van uw keuze in en daarna neemt XLEasy contact met u op voor een gesprek om de private lease af te ronden en u rijdt weg met uw nieuwe auto. Zo eenvoudig kan het zijn.

De transparante Car configurator van XLEasy
Het hele proces van aanvraag tot wegrijden in uw nieuwe geleasete auto kan in een paar dagen zijn afgerond, afhankelijk van de ruimte in uw agenda en de beschikbaarheid van uw nieuwe auto. De eerst stap in dit proces is het kiezen van uw nieuwe auto uit een uitgebreide lijst beschikbare auto’s. Dit doet u met XLEasy’s digitale Car configurator op internet, dus gewoon vanuit uw luie stoel of aan de eettafel. Deze Car configurator toont een keuzelijst met daarop alle populaire auto’s van dit moment. U kiest een auto, de kleur, het soort contract, de eventuele opties die horen bij de auto en de extra’s. Alles heel simpel door een vinkje te zetten bij de gewenste keuze en bij elke stap ziet u het effect op het maandelijkse leasebedrag. Zo makkelijk en transparant was het kiezen van een auto nog nooit!

De easy aanpak van particuliere lease
Met de digitale Car configurator van XLEasy heeft u in een mum van tijd zelf uw keuze bepaalt. Stuur uw aanvraag in en binnen een paar dagen neemt XLEasy contact met u op, om een afspraak te maken voor een gesprek. Goede kans dat u er samen uit komt. Dan rijdt u binnenkort in uw nieuwe particuliere lease auto. Zo easy kan particuliere lease dus zijn.