MX Cross
Image default
Auto's en Motoren

Wat is dat geluid dat gewoonlijk hoort bij Auto Repair Shops? Zijn auto chipping!

Toen we denken aan auto-chippen, mogen we onszelf voorstellen dat we een autowiel wijzen op een aantal arme schmuck die over de weg voor ons snijdt op een scooter met twee wielen. Nou, ik ben hier om je te vertellen dat auto-chipping niet zo simpel is als dat. Als u van plan bent om een serieuze chippen met uw auto te doen, moet u weten wat u doet, en hoe u het doet. Als je niet, kun je uiteindelijk veel meer schade aan je auto doen dan goed.

 

Dus wat is dat ding dat je hoort over auto chipping wanneer je naar de radio luistert? Nou dat wordt een chip genoemd. Een chip is niets meer dan een plastic of keramische barrière die boven de top van een stuk metaal wordt geplaatst om een soort energiebarrière te creëren. Het doel hiervan is zo dat het metaal eronder (het deel waaraan u wilt werken) niet wordt beschadigd door de wrijving tussen de twee stukken metaal.

Het idee is om het metalen zachter te maken, zodat de chip beter zal hechten, maar wat voor soort chip heb je nodig, en hoe moeilijk is het?

 

Er zijn drie belangrijke manieren om de juiste auto-chipping voor uw project te bepalen. Je kunt ergens een chip van je eigenen krijgen, of je kunt ergens een chip kopen. Persoonlijk zou ik een chip gebruiken die ik van eBay heb gekomen omdat het goedkoop was (hoewel het veel werk heeft gedaan om het op te zetten, maar dat is wat het leuk maakt). Het punt om te onthouden is dat het ongeacht waar je je chip vandaan krijgt, geen garantie is dat de chip voor altijd ophoudt.

 

Laten we nu praten over het chippen van je eigen auto. Eerst moet je weten welke tools je nodig hebt om dit eendabel project te maken. Sommige dingen die je nodig hebt, zijn een paar verschillende soorten chippingmessen, een set auto chip tapes en een zeer zachte doek of een oud sokken. Als je begint, zou je kunnen denken aan jezelf dat dit de enige dingen zijn die je nodig hebt, maar geloof me; Ook, zoals u verder kunt, kunt u andere dingen toevoegen als een markerende pen of een klein kleurpotlood.

 

Nu, op het daadwerkelijke proces om uw auto daadwerkelijk te chippen. Voordat je je auto chipt, kijk dan altijd onder de motorkap en onder de auto, dus je weet wat er aan de hand is. Soms chippen mensen hun auto’s terwijl ze zich in het midden van een beweging bevinden, dus het is belangrijk om te weten wat je aan het doen bent als je je auto beweegt en je een auto onderweg chipt.

Nadat je alle verf van de deur van de deur en in het motorcompartiment hebt verwijderd om een nieuwe verf te nemen en het over de chips die je net hebt verwijderd.

 

Je moet je nieuwe laag verf testen voordat je je auto op de weg zet. Er zijn veel video’s op het internet om u te laten weten hoe u uw nieuwe coating kunt toepassen, zodat u de gewenste resultaten kunt krijgen. Zodra je zeker weet dat je de juiste kleur hebt, schilder dan het hele ding een donkergrijs. Gebruik een deel van je ongebruikte chipping tape om alles op zijn plaats te houden. En je bent een geweldige start!

Klik hier voor meer informatie ChipPerformance