MX Cross
Image default
Eten en drinken

Luxe die voor iedereen mogelijk is

Een heerlijk Italiaans buffet aan huis klinkt als de droom van iedereen. Heerlijk genieten van lekkere Italiaanse specialiteiten terwijl je er zelf niks voor hoeft te doen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar wij bieden dit voor iedereen aan. Wij houden dus rekening met uw inkomsten bij het bepalen van de prijs, hierdoor kan iedereen zichzelf een keer verwennen met een Italiaans buffet aan huis. Goed en gezond eten is belangrijk, dus daarom laten wij u kennis maken met het lekkerste eten op een gezonde manier. Ook voor moeilijke eters is dit een goede oplossing, mede door de opmaak!

Leren en lekker eten

Het leuke van een Italiaans buffet aan huis is dat er een kok naar u toe komt en alle benodigde ingrediënten meeneemt, u hoeft zelf dus niks voor te bereiden. De kok gaat in uw keuken aan de slag en u kunt heerlijk achterover leunen. De kok zal u roepen wanneer het eten klaar is. Het eten staat dan prachtig klaar op de eetkamertafel met gezellige kaarsjes aan. Het eten wordt dus echt een feestje met een hele fijne sfeer. Als u benieuwd bent, kunt u natuurlijk altijd in de keuken met de kok meekijken. Wie weet steekt u er nog wat van op voor uw eigen kookkunsten!

Keuze, keuze en nog eens keuze

Bij een Italiaans buffet aan huis denkt u waarschijnlijk al gauw aan pasta en pizza. Dit komt omdat dat de meest typerende gerechten uit het prachtige land zijn. Natuurlijk staan deze twee opties ook in ons assortiment en zijn ze zeker aan te raden. Daarnaast laten wij u graag kennismaken met de minder populaire gerechten uit Italië. Zo komt u steeds meer te weten over eten en is het naast ontzettend lekker, ook nog eens leerzaam. Dat is een win-winsituatie toch? Ons Italiaanse buffet aan huis is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Het is dus geen probleem om met kleine kinderen in huis een kok te huren.