MX Cross
Image default
Auto's en Motoren

Door Gelijk Geslaagd hik je niet langer meer tegen het CBR theorie examen aan

Lekker door het veenweidegebied ’t Groene Hart toeren met je auto? Voordat je door dit aangewezen Nationaal Landschap mag rijden met je auto moet je natuurlijk het auto rijbewijs bezitten. En is dat nou net hetgeen dat nog mist, puur om het feit dat je tegen het theorie examen aan zit te hikken? Wat zonde! Maar ook wel begrijpelijk, want wij weten bij Gelijk Geslaagd maar al te goed dat bijna iedereen problemen heeft met het aanleren van de autotheorie.

Velen van ons zitten hier dan ook gigantisch tegen aan te hikken, je bent zeker niet de enige. Mensen die al vol goede moed zijn begonnen met leren maar telkens weer de theorie vergeten. Mensen die niet zouden weten hoe ze door het dikke en saaie theorieboek moeten komen. Mensen die zeer weinig tijd hebben waardoor ze lang bezig zijn met leren omdat ze steeds maar een klein gedeelte kunnen leren. Mensen die te bang zijn om te falen dus bij voorbaat al op zijn van de zenuwen. Mensen die zich niet al te best kunnen concentreren en elke keer wanneer ze even gaan zitten om te leren binnen een mum van tijd alweer afgeleid zijn. Mensen die gewoon helemaal geen zin hebben om aan de slag te moeten met de autotheorie. Wij zijn ze allemaal al tegengekomen.

Theoriecursussen in ’t Groene Hart

Middenin ’t Groene Hart bieden wij de theoriecursus Alphen aan den Rijn aan. Dit betreft een eendaagse cursus waarbij jij alle autotheorie in een rap maar goed te volgen tempo aangeleerd krijgt. Na de theoriecursus ga je direct theorie examen doen bij het CBR in Alphen aan den Rijn. Je kan binnen ’t Groene Hart ook kiezen voor de theoriecursus Gouda en examen afleggen bij het CBR in Gouda. Cursus volgen, auto theorie aangeleerd krijgen en slagen, allemaal op dezelfde dag. Hoe tof is dat! De theoriecursus is voor iedereen te volgen en helemaal niet moeilijk. Terwijl jij achterover kan leunen leggen wij jou alle theorie uit. Het is natuurlijk niet zo dat je helemaal niet hoeft op te letten, want je snapt wel dat het dan natuurlijk niets wordt. We bedoelen te zeggen dat je met minimale inspanning het maximale resultaat bereikt.

https://www.gelijkgeslaagd.com/