MX Cross
Image default
Bedrijven

De vampire vape

Wanneer we het hebben over vampire vape dan hebben we het over een van de bekendste E-liquid merken van het verenigd koninkrijk. Dit bedrijf van de bekende vampire vape E-liquid heeft zelfs verschillende awards gewonnen voor hun ongewone en bijzondere smaken. Als het gaat over E-liquid dan is dit een bekend en betrouwbaar merk bij de kenners. Bij de E-liquid wordt namelijk gebruikt gemaakt van een hoge kwaliteit ingrediënten. Als we het dan hebben over vampire vape dan hebben we het over een bedrijf die altijd veel tijd steekt in het ontwikkelen van nieuwe smaken. Hierbij wordt er vaak gebruikt gemaakt van out of the box denken. De smaakcombinaties van vampire vape zijn ideaal als je op zoek bent naar een nieuwe smaak e-liquid.

 

Bite

Zoals net benoemd is vampire vape voornamelijk bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken. Het grootste deel van hun activiteiten wordt dan ook hieraan besteed. Dit is ook de reden waarom vampire vape zo onderscheidend is van de concurrenten. De vampire vape is ook goed te herkennen aan de kleur en hebben ze een intense smaak met een zachte bite. Dit is iets wat je niet zo vaak ziet in de E-liquid.

 

PG/VG

De verhouding van de PG/VG bij vampire vape is 60% PG en 40% VG. Het PG zorgt ervoor dat je een throathit krijgt. Dit is een bepaalde kriebel in je keel. Ook zorgt dit voor de intensiteit van de smaak. De VG zorgt ervoor dat er damp geproduceerd wordt en bepaalt ook de hoeveelheid damp. De 40% VG is een prima verhouding. Als de verhouding namelijk hoger wordt dan kan er te veel damp ontstaan en dat heeft gevolgen voor de smaak.

 

Nicotine

Ook de vampire vape is verkrijgbaar met nicotine maar ook zonder nicotine. Je kunt dus zelf kiezen of je dit wel of niet wil. Ook kun je bij de vampire vape kiezen uit de verschillende nicotine gehaltes. Je kunt kiezen uit 0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg per milliliter.

https://wizzits.com/e-liquid/vampire-vape/