MX Cross
Image default
Bedrijven

Huistelefoon voor slechthorenden kopen

Bent u op zoek naar een speciale huistelefoon voor slechthorenden? Dan kunt u die in ons ruim aanbod vinden. We hebben een ruim aanbod van huistelefoons voor slechthorenden. In ons aanbod hebben we onder andere huistelefoons met een stijlvol ontwerp voor slechthorenden, de duo-set voor slechthorenden die op meerdere plekken in het huis geplaatst kunne worden. We hebben ook andere type telefoons met andere handige functies zoals grote toetsen, het directe geheugen, naam- en nummerweergave en een telefoonboek. We hebben ook huistelefoons waarvan de toonregeling aan uw persoonlijke wensen versteld kan worden. Alle telefoons in ons assortiment, speciaal bestemd voor slechthorenden, zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Huistelefoon voor slechthorenden kan verbonden worden met een smart-telefoon

Huistelefoons voor slechthorenden hebben een zeer luid beltoon in combinatie met een knippersignaal. De telefoon geeft extra versterking waardoor de persoon aan de andere kant van de telefoon beter te verstaan is. In ons aanbod hebben we ook speciale huistelefoons voor slechthorenden die draadloos via Bluetooth met uw smart-telefoon verbonden kan worden. Ontvangt u een gesprek op uw smart-telefoon, dan kunt u deze via Bluetooth met uw huistelefoon verbinden. Daarnaast hebben we naast bedrade telefoons ook draadloze telefoons. Met een draadloze telefoon kunt u telefoneren terwijl u overal in het huis kunt lopen of uw huistaken aan het doen bent.

Huistelefoon voor slechthorenden koopt u bij ons voor een aantrekkelijke prijs

In ons aanbod hebben we zeer veel merken en modellen huistelefoons voor slechthorenden. We hebben ook speciale telefoons die geschikt zijn voor mensen die in het bezit zijn van een hoortoestel. Heeft u een matig of ernstig gehoorverlies en is het signaal van een standaard telefoon niet goed genoeg voor u? Dan kunt u een speciale telefoon voor slechthorenden kopen. Een speciale telefoon voor slechthorenden is ook ideaal voor mensen die willen telefoneren in lawaaiige bedrijfsruimtes. Wilt u een speciale huistelefoon kopen? Bekijk ons assortiment dan snel en koop uw telefoon bij ons voor een aantrekkelijke prijs.