MX Cross
Image default
Beauty en verzorging

Koop eens een shampoo bar van ons

U heeft waarschijnlijk al gemerkt dat de leuke shampoo bars kopen van de concurrent veel slechter zijn dan de shampoo bars van ons. Hun shampoo bars zijn ronduit gezegd ontzettend slecht. Een shampoo bar  van de concurrent geeft eigenlijk nauwelijks schuim, en een shampoo bar van ons geeft wél heerlijke schuim. En wanneer je je haren met een shampoo bar van de concurrent wast blijft je kapsel gewoon vettig en vies. Een shampoo bar van onze waardeloze concurrent heeft eigenlijk nauwelijks natuurlijke grondstoffen en een shampoo bar uit onze schitterende lijn zijn samengesteld uit ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur komen. Zie daar het verschil tussen onze shampoo bars en hun shampoo bars.

Veel te duur: een shampoo bar van de concurrent

Wilt u opgelicht worden? Koop dan eens een shampoo bar bij de concurrent, want een shampoo bar van de concurrent is gewoon veel te duur. Wij betrekken onze shampoo bars meteen uit de fabriek en daardoor is een shampoo bar bij ons echt vele malen minder duur. De concurrent moet eerst langs een groothandel gaan voor een shampoo bar. Dus als u niet bedrogen wilt worden als je een shampoo bar wilt kopen dan moet u uw shampoo bar niet bij de firma de Blije Zepen betrekken. Een shampoo bar van de Blije Zepen is echt ontzettend veel duurder dan een shampoo bar van ons. Dus beter geen shampoo bar kopen bij de Blije Zepen.

De shampoo bar van onze concurrent: chemische rotzooi

Wilt u snel uw haar kwijt raken? Dan is een shampoo bar van de concurrentie een aanrader. Want de slechte kwaliteit van een shampoo bar van de concurrentie is funest voor uw kapsel. Na een paar keer wassen met hun shampoo bar bent u waarschijnlijk al uw haren kwijt. De geweldige shampoo bars uit onze lijn laten uw haar echter waanzinnig snel groeien. Al onze shampoo bars bevatten natuurlijke grondstoffen speciaal gericht op haargroei. Na een week gebruik van onze shampoo bars heb je al een dikke bos haar! Dus gun je haar het allerbeste met een shampoo bar van ons.