MX Cross
Image default
Vervoer en transport

ZO HANDIG KAN EEN TAXIBUS IN DELFT ZIJN

U woont in delft en u moet met spoed ergens wezen met een groep dan is een grote taxibus in Delft uw beste optie. Met een taxibus in delft kunt u gezellig met uw groepje naar bestemming vervoerd worden. In Delft staat hoogwaardige dienstverlening als kern in onze bedrijfsvoering. Wij streven naar optimale klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van personen met de taxibus. Wij staan 1x 24 uur klaar voor uw snel en veilig vervoer met de taxibus. Bij het taxibedrijf in delft  is er geen tekort aan wagens nog aan taxichauffeurs. Verder hebben wij taxibussen die geschikt zijn voor de vervoer van meerdere personen tegelijkertijd.

WAAROM TAXIBUS DELFT?

In delft bent u verzekerd van een snelle en veilige rit met de taxibus . Onze chauffeurs zijn heel erg bekwaam en doen dit werk minimaal 5 jaren en kennen de stad en de omgeving van delft als de palm van hun hand. Bij ons is er geen wachttijd nog extra kosten indien wij op u moeten wachten. We gaan ook mee met de tijd en zijn daarom ook te vinden op alle taxi apps en op de website van ons bedrijf voor een snelle en makkelijke boeking al reed 1 maand van tevoren. Wij  brengen en halen u met gemak op van schiphol of naar elke plek binnen Nederland waar u dat wenst. Tegen redelijke tarieven vervoeren wij u ook naar de buurlanden. Verder zijn onze taxibussen heel erg ruim en geschikt om koffers en bagage te vervoeren maar ook voor mensen met een beperking die rolstoel behoevend zijn kunnen met onze taxibussen mee.

HOEVEEL KOST EEN RIT?

Bij ons staat klantentevredenheid als kern. Daarom zijn onze prijzen ook zo schappelijk mogelijk gehouden om u als cliënt van dienst te kunnen zijn. Wij hebben de meest concurrerende prijzen binnen delft en zullen dat ook altijd zo houden omdat wij tevredenheid boven winst plaats. Wij bieden ook abonnementen aan voor onze cliënten die veelvuldig gebruik maken van onze diensten. Voor het gebruik van de taxibus zijn er speciale tarieven die gezamenlijk gedeeld kunnen worden door de passagiers die gebruik maken van de taxibus. Speciaal voor mensen met een beperking hebben wij speciale tarieven om hun tegemoet te komen. Hierdoor willen wij ook onze medemens met een beperking een sociale daad bewijzen.