MX Cross
Image default
Toerisme

DE ARDENNEN OF JE

Veel mysteries en fascinerende plekken. Arden lieten zich tijdens Halloween van hun donkerste kant zien. Geesten, heksen en monsters zijn het gebied binnengevallen en hebben de kleinste en grootste van jullie beangstigend. Afschuwelijke fanatici, we bieden je 3 beste plaatsen om kippenvel ump …

Koop in voor een prettige ervaring

Tijdens de herfstvakantie bezetten trollen, feeën en heksen de kleinste stad ter wereld. Ongeveer 100 kunstenaars (speciaal hiervoor verzameld) zullen hun kunst tonen in een volledig versierde en verlichte stad, waardoor Durbuy een demonische plek wordt. Geniet van de markt en de spookachtig overdreven muziekomgeving, en je kunt ook de glazen van vele acrobaten en jonglerende acrobaten bewonderen.

Waarom zou je de nacht niet doorbrengen in het oude huis? Zodat u deze ervaring kunt voortzetten? U krijgt de gelegenheid om de Sint-Niklaaskerk, het kasteel en de microbrouwerij “La ferme du Chêne” in het stadscentrum te bezoeken.

La Roche-en-ardenne en zijn sombere fort

Het feodale kasteel van La Roche-en-Ardenne werd gebouwd in de 9e eeuw en wordt beschouwd als een van de mooiste van de regio. Het kasteel was oorspronkelijk vervloekt, en de geest van de gravin zal haar nog steeds achtervolgen waar ze haar dood vond. Je kunt haar zien tijdens de herfstvakantie. Graaf Dracula nodigde ook zijn vleermuis uit om deel te nemen aan de fascinerende wedstrijd voor het bekijken van roofvogels. Vind accommodatie in dit vakantiehuis, op slechts een steenworp afstand van het kasteel, of in dit prachtige hotel, op slechts een paar kilometer afstand.

BERTRIX’s MORÉPIRE-site

fobie? Dat is niet voor jou! We reden naar het gebied “La Morépire”, waar we 25 meter onder de grond in de leisteenmijn van Bertrix vielen. Dit is een tweevoudige ervaring. De middag staat in het teken van snoep en kinderen. Toen de avond viel, begon de grote man aan een angstaanjagend avontuur. Pas op, er zullen vreemde monsters in de mijn worden geplaatst … Het doel is simpel: veilig terugkomen!

Als alles goed gaat (we hopen u van harte van dienst te zijn!), Kunt u bijkomen van de emoties die dit vakantiehuis heeft doorstaan, wat kenmerkend is voor de regio qua architectuur.

Mysterieuze wandeling rond kasteel Reinhardstein

Neem in Robertville deel aan een mysterieuze wandeling in kasteel Reinhardstein. Dit pad slingert door bossen en bossen en zit vol verrassingen en vertier. De avond eindigt in een spookachtige schuur, waar je kunt genieten van soep, warme wijn en bier. Bewezen moed en moed, u verdient het! De wandeling start vanaf Domein van de Stuwdam en duurt ongeveer 2 uur.

U kunt de nacht in deze luxe villa van Ovifat op een gepaste en gepaste manier afsluiten!

En … wat zou het kunnen zijn? Snoep of je leven?

walloniebelgietoerisme be wandelen

https://www.dergatsjev.be/2020/08/wandeling-ardennen-wandelroutes-mooiste.html