MX Cross
Image default
Beauty en verzorging

Iedereen mooi en uniek

Als je aan een schoonheidsspecialiste denkt dan denk je vaak aan een uitje voor vrouwen, maar niet bij de gezellige schoonheidsspecialiste in Hengelo. Wij richten ons op vrouwen, maar daarnaast ook zeker op mannen. Het wordt steeds populairder, mannen die er extra verzorgd uit willen zien. Vroeger werd het vaak bestempeld als gay om als man ijdel te zijn. Vandaag de dag wordt het juist geaccepteerd. Het is niet erg om veel met je uiterlijk bezig te zijn, het laat zien dat je geeft om hoe je eruit ziet en hoe je overkomt op anderen. Wij bieden verschillende behandelingen aan speciaal voor mannen.

Voor de mannen

Zo hebben we bijvoorbeeld een behandeling die gericht is op de baardgroei, hier maken we de meeste vrouwen dus niet blij mee. Tijdens deze behandeling wordt het gezicht goed gemasseerd. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd en dit zorgt ervoor dat de haartjes sneller groeien. Ook worden de haartjes dikker, waardoor je een vollere baard krijgt. Veel mannen hebben last van kale plekken in hun baard, ook dit kan in de meeste gevallen redelijk makkelijk opgelost worden. Wij doen zelf onderzoek naar welke producten hiervoor het meest geschikt zijn. Deze masseert de schoonheidsspecialiste in Hengelo dan goed in de huid zodat het meteen wordt opgenomen door de cellen.

Iedereen is gelijk

Natuurlijk richt de schoonheidsspecialiste uit Hengelo zich niet alleen maar op mannen, vrouwen zijn ook van harte welkom. Wij bieden ook behandelingen aan die voor alle mensen de boeken zijn. Wij maken geen onderscheid tussen personen, dus als je als man zijnde graag je nagels wilt laten doen dan is er niemand die je raar aan zal kijken. Ons streven is dat iedereen zich bij ons op zijn gemak voelt en dat doen we door een zo veilig mogelijke omgeving te creëren. Voor kinderen hebben wij ook kleine behandelingen, maar deze zijn meer voor de leuk. Wij zetten geen acrylnagels bij kinderen onder de 13 jaar.