MX Cross
Image default
Eten en drinken

Gebak Bestellen Bij Brievenbus Banket

Gebak bestellen

Taart per post

Brievenbus Banket

Bij Brievenbus Banket kunt u ambachtelijk gebak bestellen en laten bezorgen door de brievenbus. Omdat de brievenbus taartjes precies in brievenbus doosjes passen met de afmetingen van uw brievenbus kan het gebak snel door heel Nederland en België worden bezorgd.

Maten van brievenbus doosjes

U kunt bij Brievenbus Banket kiezen uit verschillende soorten en maten brievenbus taart. Er zijn drie verschillende soorten maten brievenbus doosjes waaruit u kan kiezen, namelijk:

  • Normaal. Een A6-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket één stuk gebak in verzendt.
  • Large. Een A5-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket twee stukken gebak in verzendt.
  • Extra Large. Een A4-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket vier stukken gebak in verzendt.

Verschillende soorten brievenbus gebak

In de verschillende maten brievenbus doosjes kunt u een keuze maken tussen verschillende smaken gebak per post, namelijk:

Bij de ‘large’ en ‘extra large’ brievenbus doosjes kunt u er ook voor kiezen om verschillende smaken cake door de brievenbus met elkaar te combineren. Dit noemt Brievenbus Banket een Combinatiebox Gebak en dit is een populaire keuze. Bent u klaar om een keuze te maken? Ga dan naar gebak bestellen op de website van Brievenbus Banket en bestel vandaag nog een heerlijke taart door de brievenbus!

Voordelen van een brievenbustaart van Brievenbus Banket

Ontvanger hoeft nooit thuis te wachten

Er zijn veel voordelen op te noemen aan een taart per post van Brievenbus Banket. Maar het grootste voordeel is dat de ontvanger van het heerlijke brievenbus cadeau nooit thuis hoeft te wachten op de bezorger van een pakketje van Brievenbus Banket. Omdat de doosjes waarin het gebak wordt verstuurd precies de afmetingen hebben van uw brievenbus, kan het gebakje altijd snel en veilig worden afgeleverd. In plaats van wachten op een bezorger kunt u uw tijd aan andere leukere dingen besteden. 

Same Day Delivery

Ook werkt Brievenbus Banket samen met de betere bezorgpartners. Hierdoor kunt u bij Brievenbus Banket tot 10:00 ’s ochtends een taart versturen per post en deze nog dezelfde dag laten afleveren bij de gelukkige ontvanger in Nederland. Wel zo makkelijk als u bijvoorbeeld vergeten bent om een cadeautje te komen, maar ook als u zelf spontaan trek heeft gekregen van al het lekkers op de website van Brievenbus Banket.

 

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen