MX Cross
Image default
Dienstverlening

Een geschil oplossen met de mediation in Haarlem

Ben je misschien terecht gekomen in een zakelijk geschil en weet je niet meer goed hoe je hieruit moet komen? Dan is het misschien wel handig om samen met de partij waar je het geschil mee hebt om tafel te gaan zitten om te zorgen dat er een oplossing wordt gevonden voor het probleem waar je mee te maken hebt. Denk er hierbij aan dat er moet worden gekeken naar de juiste manier van de aanpak en dat je niet met elkaar de strijd aan moet gaan, maar juist met een mentaliteit en een motivatie aan tafel moet gaan zitten om de strijdbijl juist te begraven. Door middel van de hulpvaardige mediation in Haarlem wordt er op een juiste manier een gesprek gevoerd, waarbij beide partijen zich gehoord voelen en het idee hebben dat ze een gelijkwaardige plek aan tafel hebben waarbij ze ook hun zegje mogen doen.

Conflicten

Meestal worden dit soort zakelijke geschillen en conflicten met elkaar, onderling, opgelost. Maar niet altijd is het mogelijk om het via die weg te doen en die weg daarin te bewandelen. Je hebt het misschien al vaker geprobeerd, maar van beide kanten of van een kant blijkt het toch niet helemaal te willen lukken. Wat kan je dan het beste doen? Het geschil kan namelijk niet voor altijd maar in de lucht blijven hangen. Zeker in zakelijke relaties is het van belang dat er wordt gekeken naar een manier waarop de oplossing snel voor het grijpen is, zodat er geen zakelijke successen vanaf hoeven te hangen.

Plek aan tafel

Je wil natuurlijk niet dat je bedrijf ten onder gaat of nadelige gevolgen voor de kiezen krijgt omdat een ander bedrijf met jou een geschil heeft. De mediation in Haarlem zorgt ervoor dat je op een goede manier een conflict uit de weg weet te ruimen en iedereen aan de tafel het gevoel heeft ook deel te nemen aan het gesprek.