MX Cross
Image default
Dienstverlening

Wil jij bliksembeveiliging aansluiten? Schakel dan Elektricien Alphen aan de Rijn

Als je een bliksembeveiliging laat plaatsen in je dak of schoorsteenf dat kan dat heel veel schade besparen. Met de juiste bliksembeveiliging kan je woning of bedrijfspand en de apparatuur die aanwezig is goed beschermen tegen bliksemschade. Hierdoor vermindert de kans op stormschade aan je apparatuur, en je vermindert de kans op brand. Ook zorgt de bliksem overspanningsbeveiliging in uw groepenkast/meterkast dat je altijd veilig blijft in je huis op het moment van de inslag. Tijdens een blikseminslag komen er enorme hoeveelheden elektrische energie vrij in je woning, dit zorgt ervoor dat je energienetwerk te kampen krijgt met een grote overspanning. Dit kan ervoor zorgen dat elektrische apparaten in je huis beschadigt raken. De elektriciens van Elektricien Alphen aan de Rijn installeren de bliksembeveiliging op een professionele manier door de gehele regio Alphen aan de Rijn.

Wanneer is een bliksemafleider nodig 

Wanneer je woonhuis of bedrijfspand vrij hoog is en in een open plek staat, dan is een bliksembeveiliging een goed idee. Als bliksem inslaat kan dit zorgen voor brand en beschadigingen aan je elektrische apparatuur zoals je tv. De beste manier om je huis te beveiligen tegen blikseminslag een een bliksemafleider laten plaatsen. een bliksemafleider bestaat uit meerdere staven van ongeveer een meter lang. De afleiders worden met elkaar verbonden door een dikke koperen draad. De koperen draad loopt door tot in de grond, als de bliksem dan inslaat dan zullen de bliksemafleiders de bliksem begeleiden naar de grond.

 

Kan Elektricien Alphen aan de Rijn bliksembeveiliging installeren?

Woon jij in Alphen aan de Rijn en wil jij bliksembeveiliging laten installeren? Dan ben je bij Elektricien Alphen aan de Rijn op het juiste adres. Elektricien Alphen aan de Rijn werkt met goed opgeleide elektriciens die veel kennis en ervaring hebben. DIt komt door de jarenlange ervaring die ze hebben opgebouwd, twijfel daarom niet om Elektricien Alphen aan de Rijn in te schakelen.