Heb jij veel hout in huis?

Wanneer je een wat oudere woning hebt zal je vaker last krijgen van rot hout. In de eerste instantie kan het niet direct kwaad. Wel wanneer je te maken hebt met houtworm. Houtworm bestrijden dien je dan ook direct te doen wanneer je dit constateert. Het gevaar van instorten wordt dan alleen maar erger en dat wil je natuurlijk zien te voorkomen. 

 

Door hier tijdig bij te zijn zal je merken dat je hierdoor een hoop schade kunt beperken. Daarnaast is een specialist op dit gebied het beste wat je in kunt schakelen. Niet alleen weten zij precies hoe dat het probleem aangepakt moet worden. Ook beschikken zij over het juiste materiaal om het goed en veilig op te pakken.

 

Waarom houtworm bestrijden

Zoals je hierboven ook leest kan het zeer gevaarlijk worden wanneer houtworm is geconstateerd. Je zit er immers niet op te wachten dat een gedeelte van het huis in kan storten door deze diertjes. Wanneer je gaatjes in het hout hebt gevonden kan dit duiden op de aanwezigheid van houtwormen. Het belangrijkste hiervan is om niet nog langer te wachten maar direct actie te ondernemen. Schakel gerust Ongediertegone.nl in die met plezier het probleem zal aanpakken! Doe je dit niet, dan zullen de larven een weg naar buiten eten en dus nog meer schade aanrichten wat uiteraard zonde zal zijn!

Vergaderarrangement de Ruwenberg

Ben jij op zoek naar een vergaderingsruimte die omgeven wordt door de natuur? Dan is een vergaderarrangement de Ruwenberg een uitstekende keuze! De Ruwenberg is een groot complex met een landgoed van 14 hectare. Het landgoed wordt omgeven door de natuur. Hierdoor is het een rustgevende plek. Tussen de vergaderingen door kom je er heerlijk tot rust. Daarnaast heeft de Ruwenberg ook een fitnessruimte, wellnessruimte, sauna’s, een zwembad en een tennisbaan. Je hebt er zelfs de mogelijkheid om te overnachten, waardoor het complex zeer geschikt is voor vergaderingen die meerdere dagen duren. Ben jij benieuwd naar welke vergaderarrangementen de Ruwenberg aanbiedt? Lees dan verder!

8-uurs vergaderarrangement

Om te beginnen heeft de Ruwenberg een 8-uurs arrangement. Je krijgt met dit arrangement toegang tot een plenaire zaal, voorzien van voldoende daglicht en een airconditioning-systeem. Daarnaast komt dit arrangement met onbeperkt koffie, thee, water, frisdranken en gezonde versnaperingen. Tijdens de pauze krijg je een lekkernij aangeboden. Lunchen gebeurt tijdens een uitgebreid buffet in het restaurant.

12-uurs vergaderarrangement

Het 12-uurs arrangement is te vergelijken met het 8-uurs arrangement. Men verblijft echter langer in de Ruwenberg en daarom wordt er ook voor het avondeten gezorgd. Dit arrangement komt dan ook met een 4-gangen menu, inclusief 2 consumpties.

24-uurs vergaderarrangement

Kies je voor een 24-uurs vergaderarrangement? Dan profiteert men behalve van de voordelen van de eerder genoemde arrangementen ook van een comfortabele overnachting in een hotelkamer. Ook in deze hotelkamer is er sprake van gratis internet en airconditioning.

32-uurs vergaderarrangement

Tot slot heeft de Ruwenberg ook nog een vergaderarrangement van 32 uur. Dit arrangement ziet er hetzelfde uit als het 24-uurs vergaderarrangement, maar is van langere duur. Indien een vergadering meerdere dagen in beslag zal nemen, is dit arrangement zeer geschikt. Doordat de Ruwenberg een indrukwekkend complex is, waar je allerlei activiteiten kunt ondernemen, is het de ideale locatie voor een meerdaagse vergadering.