Ben je de kleur van je gordijnen zat? Verf ze dan!

Mxcross

Het is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan zou denken wanneer je graag een verandering in huis wilt of het gewoon zat bent om naar die lelijke gordijnen te kijken. Het is wel mogelijk, je kan je gordijnen verven. Net zoals je bijvoorbeeld wel eens een shirt of een broek hebt geverfd in de wasmachine kan je ook gordijnen verven. Gordijnen zijn vaak best prijzig net als andere raamdecoratie. Tegenwoordig zijn de jaloezieën erg veel te zien en populair maar hier zit zeker een kostenplaatje aan vast en daarom kan ik goed begrijpen dat je dit niet meteen zou doen. Het is natuurlijk prachtig maar hoe makkelijk is het als je gewoon je gordijnen een ander kleurtje kan geven. 

Belangrijk om te weten bij het verven van je gordijnen

Het is helaas niet altijd mogelijk om je gordijnen te verven in bepaalde gevallen. Gordijnen kunnen bijvoorbeeld alleen geverfd worden als ze een lichte kleur hebben, dan is het makkelijk om de kleur zo mooi mogelijk te krijgen. Als je gordijnen al een donkere kleur hebben kan je ze namelijk niet lichter verven. Ook kan je gordijnen niet verven als ze van van synthetisch stof zijn, textielverf wordt namelijk vaak gebruikt en dit pakt helaas niet op de stof. Het is dus erg belangrijk dat je weet van welke stof je gordijnen zijn voor je deze gaat verven. Er zijn veel verschillende soorten verf die bij een bepaalde soort stof hoort. Het kan zijn dat de verf niet in 1 was ronde gelukt is, doe ze dan nog een keertje in de wasmachine, vaak is het dan wel goed. Geef je gordijnen voordat je ze gaat kleuren met de verf even een schoonmaak rondje, zo krijg je een mooiere kleur en zorg je ervoor dat de vieze stofjes en dingetjes van de gordijnen af zijn.

 

Je huidige gordijnen zat en tijd voor nieuwe?

Mxcross

Dan ben u bij de leukste Gordijnen Groesbeek aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van gordijnen op maat. We hebben een ruim assortiment  gordijnen en jaloezieen, in honderden kleuren en maten. Daarnaast worden onze gordijnen met de beste naaimachines gemaakt, en gebruiken we de beste stoffen. Hierdoor garanderen we een hoge kwaliteit, en geven we elke klant 5 jaar garantie. Naast het maken van gordijnen geven we ook advies, gordijnen kunnen erg bepalend zijn. Daarom geven we u graag advies om u zo van de gordijnen te voorzien die helemaal bij uw inrichting passen.

Ons assortiment gordijnen 

We hebben een ruim assortiment gordijnen, de rolgordijnen zijn bij ons het populairst. Daar ligt ook wel echt onze specialiteit, en daar staan we om bekend. Maar we verkopen ook normale gordijnen en paneelgordijnen. Tegenwoordig zien we ook veel jaloezieen uiteraard verkopen we deze ook. De meeste jaloezieën zijn van  hout, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om ze van aluminium te krijgen. Deze zijn van gerecycled aluminium gemaakt, en zijn daardoor veel goedkoper. En op het gebied van kwaliteit doen ze niks onder van de houten jaloezieën. We merken dat deze erg in opkomst zijn. En tot slot ben je ook voor zonwerende gordijnen bij ons aan het juiste adres.

overige service  

Naast het maken en leveren van gordijnen, repareren we ze ook. Stel nou dat er een scheur in je gordijnen zit, maar je hebt geen geld voor nieuwe of je wilt er nog geen afstand van doen. Dan kun je bij ons je gordijnen ook laten reparen, tegen een kleine vegoeding. Dit is goedkoper dan het kopen van nieuwe gordijnen. Daarnaast zamelen we ook oude gordijnen in en repareren deze, en doneren ze dan aan gezinnen met weinig geld. Of ze worden gebruikt voor de inrichting van opvangplaatsen voor daklozen.        

 

Inbraakpreventie Den Haag slotenmaker

Mxcross

In deze artikel geven we een aantal tips van de slotenmaker Den Haag bedrijven voor het voorkomen van inbraak. Deze tips zijn heel makkelijk te volgen en hoeven je zeker niet veel geld te kosten

Rapportage politie

In Den Haag is er onlangs een rapport uitgekomen over woninginbraken in de gemeente en één ding valt ons erg op. Bij verreweg de meeste woninginbraken was er helemaal geen inbraakschade aan de deur, ramen of slot. We vroegen ons natuurlijk hoe dit kon en een slotenmaker Den Haag had hier antwoord op. Het is eigenlijk heel simpel er ontstaat geen inbraakschade omdat de deur niet op slot zat. Verreweg de meeste mensen doen de deur niet altijd op slot. Als de deur niet op slot zit kunnen criminelen gewoon de deur open flipperen waarbij geen schade ontstaat en dit kost ze maar enkele seconden.

https://www.slotenmakerdenhaag.nl/

Deur op slot

De gouden tip voor inbraakpreventie slotenmaker Den Haag is dus, doe de deur gewoon op slot! Als alle mensen in Nederland dit zouden doen zouden het aantal inbraken voor meer dan de helft afnemen. Als er dan ook nog anti-inbraak sloten worden gemonteerd door een slotenmaker neemt dit aantal nog veel verder af.

 

https://www.slotenmaker-den-haag.com/

Open dak woning

Mxcross

Wil je in een woning wonen met een open dak? Kies er dan voor om een schuifdak te laten bouwen. Op deze manier kun je met een drup op de knop het dak openen en sluiten zoals in de auto.

Je zou denken dat het heel duur is om een schuifdak te laten bouwen en installeren maar dit is niet langer zo. Tegenwoordig worden ze in de fabriek gebouwd in de massaproductie wat de kosten flink omlaag drukt en de schuifdak goedkoper maakt. Zo kun je al heel goedkoop een schuifdak kopen maar je bent wel meer geld kwijt aan het laten installeren ervan.

Voor het installeren van een schuifdak heb je een bouwbedrijf of een aannemer nodig. Voordat een schuifdak geplaatst kan worden moet hier eerst ruimte voor gemaakt worden wat betekent dat er een gat in het plafond gesneden moet worden. Eerst moet er een gat op de juiste afmetingen worden gesneden en daarna moet het aangepast worden. De aanpassingen zijn nodig om het schuifdak te kunnen installeren.

Het is dan ook verstandig om wat tijd te steken in het vinden van de juiste bouwbedrijf of aannemer. Dit kun je doen door bijvoorbeeld offertes aan te vragen.

gardendreams.nl/

sunshine-nederland.nl/

serbo.nl/