MX Cross
Image default
Woningen

We ondernemen alleen het werk dat we op het hoogste niveau kunnen uitvoerenHet Real Estate Centre is een team van professionals, bestaande uit 52 specialisten in residentieel, commercieel, voorstedelijk vastgoed en beheer! Bij de opening in 2011 hebben we besloten om de belangrijkste prioriteit van de ontwikkeling van het bedrijf te maken: de vorming van een transparant en begrijpelijk interactieschema tussen kopers, verkopers en agentschappen.

We zijn erg voorzichtig met de kwaliteit van onze diensten, daarom zijn we het enige bedrijf in de stad met een eigen afdeling kwaliteitscontrole, die regelmatig het proces van verkopen, kopen en elke interactie met de klant controleert.

We ondernemen alleen het werk dat we op het hoogste niveau kunnen uitvoeren, daarom staat de lijst van onze diensten niet vol met duizenden functies. Dus, waar we experts in zijn:

– Verkoop van residentieel onroerend goed
– Verkoop en verhuur van commercieel onroerend goed
– Beheer van woningen en commercieel vastgoed
– Juridische dienstverlening in onroerend goed
Wij kunnen juridische bijstand verlenen bij het opmaken van alle soorten documenten voor een aan- en verkooptransactie of lease. Taxatie van onroerend goed voor elk doel, het opstellen van contracten, ondersteuning van transacties voor de verkoop of aankoop van appartementen, huizen, landpercelen. Hypotheeksteun.

Wij helpen u en uw gezin graag bij de aankoop van onroerend goed appartementen, huizen, percelen, hotels en commercieel onroerend goed. Gebruik onze zoekfunctie voor onroerend goed en kies de beste optie voor jou.
Ons bureau:
– behartigt de belangen van verkopers en kopers in de vastgoedmarkt
– assisteert bij het opstellen en registreren van de nodige documenten
– voert marketinganalyses en monitoring van de vastgoedmarkt uit
– voert een deskundige beoordeling uit van onroerend goed, inclusief kavels
– verleent adviesdiensten en taxeert onroerend goed in termen van investeringsaantrekkelijkheid.
Onze belangrijkste taak is om onze klanten de mogelijkheid te bieden om zich te concentreren op hun kerntaken, door de beste oplossing te bieden voor problemen met betrekking tot het onroerend goed dat u interesseert.

 

 

Huis te huur

 

https://be.propenda.com/