MX Cross
Image default
Aanbiedingen

Waarom Kiezen Vooraanstaande Automerken voor Nederlandse Bedrijfsdeuren?

McLaren, Ferrari, Porsche, Bugatti, maar ook Audi, Volvo, Peugeot en Volkswagen – al deze gerenommeerde automerken hebben in het verleden voor Nederlandse bedrijfsdeuren gekozen. Lokale dealers, van Bahrein tot Apeldoorn, en zelfs productiefaciliteiten in Engeland en Italië zijn de afgelopen jaren uitgerust met dit specifieke type deur. Maar wat drijft deze vooraanstaande merken om te kiezen voor Nederlandse deuren? En over welke deur hebben we het eigenlijk?

Laten we beginnen met de laatste vraag. We hebben het hier over de Compact Vouwdeur van Rolflex. Dit is een unieke ruimtebesparende bedrijfsdeur bestaande uit geïsoleerde panelen die elegant boven de deuropening inklappen. Rolflex is de bedenker en enige producent van deze deur, waardoor er eigenlijk geen alternatief is als het aankomt op ruimtebesparende bedrijfsdeuren.

Wat maakt deze bedrijfsdeur zo bijzonder?

De meest gangbare bedrijfsdeuren rollen via rails langs het plafond weg. Het grootste nadeel van deze traditionele deuren is dat er altijd rails nodig zijn, wat ruimte in beslag neemt. In een luxe autoshowroom kan dit storend zijn voor de uitstraling. De Compact Vouwdeur is de enige geïsoleerde sectionaaldeur zonder plafondrails en kan daardoor naadloos geïntegreerd worden. Of de deur nu een werkplaats, presentatieruimte of showroom afsluit, ze harmonieert perfect met de omgeving.

Waar wordt deze deur toegepast?

De Compact Vouwdeur wordt vaak aangetroffen in autoshowrooms. Natuurlijk wordt de deur ook als buitendeur gebruikt, maar ze vindt steeds meer toepassing in presentatieruimtes. Dit zijn meestal compacte ruimtes waar klanten voor het eerst hun nieuwe auto bewonderen. In deze strakke omgeving komt de Compact Vouwdeur uitstekend tot haar recht. Met glazen of halftransparante panelen voor natuurlijke lichtinval en alle componenten netjes weggewerkt in het plafond, blijft de aandacht gericht op hetgeen de klant komt bekijken: de auto. Talloze Audi- en Volkswagen-dealers in Duitsland, Spanje, Nederland en Frankrijk maken op deze manier gebruik van de Compact Vouwdeur.

Niet alleen in showrooms, maar zelfs op productielocaties is presentatie van essentieel belang, met name voor luxemerken in de auto-industrie. Hier is de combinatie van functionaliteit en een verfijnde afwerking doorslaggevend. Dit is de reden waarom McLaren voor haar prestigieuze Technology Center op meerdere locaties in het pand heeft gekozen voor de Compact Vouwdeur. Zo wordt deze deur zowel in de productielijn als voor buitendeuren gebruikt. Ook Bugatti en Ferrari maken gebruik van de Compact Vouwdeuren op hun productielocaties.

Benieuwd naar de bovengenoemde projecten en de unieke kenmerken van de Compact Vouwdeur? Neem een kijkje op www.rolflex.nl.