MX Cross
Image default
Recreation / Motorcycles

Uw autogarage in Ede voor betaalbare kwaliteit

Kies voor een servicegerichte autogarage in Ede

Bent u op zoek naar een betrouwbare autogarage in Ede, die scherpe prijzen hanteert en uitermate servicegericht is? Een autogarage in Ede waar u voordelig uw auto in onderhoud kunt doen, de apk kunt regelen en ook nieuwe en tweedehands auto’s kunt kopen en verkopen? Dan zit u goed bij de experts van Rafi Auto’s in het dicht bij Ede gelegen Heeteren. 

De pluspunten van Rafi Auto’s in Ede 

Maar wat heeft Rafi Auto’s te bieden? Waarom zou u juist kiezen voor deze garage? Er zijn pluspunten genoeg die Rafi Auto’s onderscheiden van een gemiddelde garage in het midden van Nederland. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Rafi Auto’s is een betrouwbare autogarage Ede, voor wie alleen het bete goed genoeg is. Onze garage is RDW gecertificeerd en er werken bij ons alleen gediplomeerde monteurs en vakspecialisten.
  • Wij zijn een all-in-one garagebedrijf. Of het nu gaat om kleine of grote reparaties, aan- of verkoop van occasions, apk-keuringen of het taxeren van auto’s: wij staan als vak autogarage in Ede altijd voor u klaar!
  • Rafi Auto’s hanteert scherpe en eerlijke prijzen voor de aangeboden diensten en reparaties. Zo kunt u bij ons terecht voor aantrekkelijk geprijsde onderhoudspakketten, voor verzekeringen en voor het exporteren van uw personenauto.

Bekijk ons aanbod auto’s online of kom bij ons langs 

Laat u ook verbazen door het grote assortiment kwaliteitsauto’s van Rafi Auto’s, dé voordelige en betrouwbare autogarage Ede. Neem een kijkje op onze website rafiautos.nl en kom een gerust een keer bij ons langs in Heteren. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen als u vragen heeft. Graag tot ziens of horens!

Gerelateerde artikelen

Auto huren Apeldoorn

Private lease, maar dan op de makkelijke manier

Helpen bij een eigen bedrijfje