Helpen bij een eigen bedrijfje

Mxcross

Iemand in je directe omgeving, een broer, je dochter of misschien wel je beste vriendin, heeft een eigen bedrijfje opgezet. Je wilt hier natuurlijk dolgraag mee helpen, mochten ze hulp nodig hebben. Vaak zal dit dan zijn in financiële hulp, een soort investering. Maar er zijn veel meer dingen waarmee je waarschijnlijk kan helpen, ook als je zelf een beetje krap bij kas zit! In dit artikel zal ik deze voor je uitlichten, waardoor je uit de opties kunt kiezen.

Je kunt het ook heel letterlijk opvatten. Je kunt letterlijk met diegene meewerken. Hoe dit kan, verschilt per persoon. Doet diegene de productie van het product zelf, dan kunnen ze daar vast wel een beetje hulp bij gebruiken. Immers ga je dan dubbel zo snel! Anders kan je bijvoorbeeld de administratie van diegene overnemen. Dit is vaak een lastig en lang durend taakje, dat niet erg geliefd is bij zzp’ers. Diegene zal je erg dankbaar zijn voor het overnemen van deze rotte taak.

Als je geen geld hebt voor een investering, maar wel kleinere dingen kan missen, dan is dit de ideale optie. Je kan iets geven wat erg kan helpen in de zaak. Reist diegene vaak met de auto, geef dan bijvoorbeeld een achteruitrijcamera set. Voor een bestelbus kan je een achteruitrijcamera bestelbus kopen.

Als je echt geen tijd of geld kunt missen, is er nog iets anders wat je voor diegene kan doen. Het opzetten van een bedrijf is een stressvol en intensief werkje. Hierdoor is de kans groot dat degene in kwestie eens in de zoveel tijd even zijn hart moet kunnen luchten en even de frustraties kwijt moet raken. Daar kan jij natuurlijk mooi bij helpen. Biedt een luisterend oor en draag oplossingen aan. Zo kun je toch helpen.

 

https://www.vanzwitserland.nl/

Een groot assortiment kartonnen dozen bij de Dozenhal

Mxcross

Bij de Dozenhal kunt u uit de grootste voorraad kartonnen dozen van Nederland kiezen. Wij leveren meer dan 2500 verschillende formaten met diverse lengtes, breedtes en hoogtes. Zo zit er altijd een formaat tussen die geschikt is voor uw opslag of verzending. U kunt hierbij in onze voorraad zoeken en ook direct het gewenste aantal invoeren. Zodra u uw gewenste formaat hebt aangeklikt en uw gewenste aantal hebt ingetoetst, kunt u meteen doorgaan om ook direct een offerte aan te vragen zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Kartonnen dozen op maat

Heeft u in onze voorraad van 2500 formaten kartonnen dozen toch niet het perfecte formaat kunnen vinden? Dan kunt u er ook nog eens voor kiezen om een lading op maat te laten maken. Wij zijn niet voor niets al sinds 1978 gespecialiseerd in het produceren van producten ook mét afwijkende afmetingen. U kunt als u een bestelling wilt laten maken, kiezen uit een nieuwe lading dozen of hergebruikte. De hergebruikte producten zijn dus eerder gebruikt maar zijn allemaal eerst getest op beschadingen zodat u zeker bent van alleen het beste kwaliteit karton. U kunt al een bestelling plaatsen vanaf 100 formaten. Als u nog niet zeker bent van uw keuze dan kunt u ook altijd er voor kiezen om eerst een proefdoos aan te schaffen zodat u zeker weet dat u tevreden bent over uw bestelling. Naast dat u een eigen formaat kunt kiezen, kunt u er ook nog eens voor kiezen om de producten te laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of een pakkende tekst waaraan uw klanten u meteen kunnen herkennen. Het bedrukken van producten wordt wel pas geleverd na een bestelling van minimaal 50 stuks. Hoe meer producten u bestelt, hoe lager de prijs u betaalt. 

Hoe werkt het?

Zoek in onze voorraad of laat een bestelling op maat maken. Hierna krijgt u een offerte toegestuurd. Als u hier eenmaal mee akkoord gaat, wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk op ons eigen de Dozenhal transport gezet en kunt u de volgende dag al uw bestelling op de gewenste plek verwachten.

Emailmarketing inzetten tijdens de feestdagen

Mxcross

We geven met zijn allen steeds meer geld uit tijdens en vlak voor de feestdagen. Dit is dus het ideale moment om gebruik van te maken. In deze blog vind je enkele tips over hoe je online marketing in de vorm van emailmarketing het beste in kunt zetten tijdens deze periode. 

 

Aftelklok

De eerste tip is om gebruik te maken van een klok die aftelt. Dit is een leuke manier om jezelf te onderscheiden van de rest en om de mail net even iets persoonlijker te maken. Je kunt bijvoorbeeld te klok af laten tellen tot wanneer de sale voorbij is, of juist wanneer deze van start gaat. 

 

Korting

De volgende tip is om korting te geven. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar toch slaan veel bedrijven op dit vlak de plan flink mis. Je kunt hoge kortingen geven, dan is de kans het grootst dat mensen een aankoop doen, maar je kunt bijvoorbeeld ook een cadeau geven bij een bestelling vanaf een bepaald bedrag. 

 

Stand out

Rond deze tijd van het jaar is het belangrijker dan ooit om op te vallen. De mailbox van de mensen die je mailt puilt waarschijnlijk uit met soortgelijke mails. Het is dus belangrijk dat je ervoor zorgt dat ze juist jouw mail wel openen. Vermijd dus de standaard smileys en tekstjes, maar maak er iets origineels van. Laat bijvoorbeeld in het onderwerp van de mail al weten dat wanneer de ontvanger nu iets besteld, hij het gegarandeerd voor de feestdagen in huis heeft. Wanneer je het lastig vindt om zelf mails op te stellen, kun je dit ook door een onlinemarketingbureau, zoals Economy laten doen. 

 

Voorbereiding

Je weet al het hele jaar dat deze periode eraan komt, dus voorbereiding is key. Vermijdt dus het verzenden van e-mails die volstaan met stockfoto’s maar maak er iets origineels van. Begin op tijd met het opstellen van de mail zodat deze op tijd, en gelijk goed, verzonden kan worden.  

http://www.economy.nl

Garage Geurtsen, uw garage in Veenendaal

Mxcross

Bij Geurtsen, de garage in Veenendaal, kunt u terecht voor verkoop en occasions en voor al uw schade. Dit kan bij ons voor elke merk en ieder type auto.

Over garage Geurtsen Veenendaal

Bij garage Geurtsen in Veenendaal kunt u niet alleen terecht voor schade of de keuring van uw auto, maar ook voor de aanschaf van een nieuwe auto of occasion. Wij leveren nieuwe auto’s, maar daarnaast ook betrouwbare occasions. Wij leveren elk merk en type auto en zijn dus onpartijdig wat betreft merken. Dit zorgt voor een betrouwbaar en neutraal advies. Uw oude auto kopen wij vaak graag van u over. Dit doen we voor een eerlijke prijs. Op onze website kunt u direct een formulier invullen, dan nemen wij contact met u op over een eerlijk bod.

Werkplaats

Wij beschikken over de meest moderne uitlees-, diagnose- en programmeerapparatuur. Wanneer uw auto dus elektronische klachten heeft of wanneer er een lampje brand in uw dashboard kunnen wij de autocomputers uitlezen. Hieruit kunnen wij vaak al opmaken wat het probleem is van de storing. Veel andere autobedrijven vervangen op goed geluk onderdelen. Dit doen wij niet. Wij zullen eerst de actuele meetwaarden uitlezen en vastleggen op alle sensoren van de auto. Pas daarna vervangen wij de onderdelen die ook echt vervangen moeten worden. Dit doen wij ook altijd in overleg met de klant, zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Onze monteurs zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technieken, zelfs op het gebied van elektrisch rijden en hybride auto’s. Wij werken met elk merk en elk type auto. Veelzijdigheid is ons specialisme! Naast reparaties, kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud, zoals de grote of kleine beurt en de APK keuring. Wij voeren vakantiechecks uit, onderhouden uw airco, tunen uw motor en vervangen kapotte ruiten. Welke klus u ook heeft, bij ons kunt u terecht.

Betrouwbaar

Onze klanten geven ons een 8,9. We zijn dan ook een betrouwbare garage die elke klus aankan. Niet alleen autobezitters uit Veenendaal komen bij ons voor onze service, maar ook autobezitters uit Ede, Ederveen, Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Lunteren, De Klomp en zelfs buiten de Valleiregio.

Een hoogwerker huren voor een dag in Amersfoort

Mxcross

Mijn bedrijf had met spoed een nieuwe hoogwerker nodig in de omgeving van Amersfoort. Wij werken namelijk best in de hoogte omdat wij glazenwassers zijn. Onze klanten hebben vooral grote gebouwen waar wij moeten ramen wassen en daarvoor gebruiken wij altijd onze trouwe hoogwerker. Alleen de dag voordat wij een belangrijk klant zouden krijgen, was onze hoogwerker helaas stuk gegaan. We kregen hem niet meer omhoog en omlaag. Dus we moesten binnen een dag iets regelen, anders liepen we geld mis.

Een hoogwerker gebruiken die flink in de hoogte kan

We moesten dus binnen ongeveer 12 uur een nieuwe hoogwerker regelen voor onze klus. Maar het had wel een bepaalde eis waar het aan moest voldoen. De hoogwerker moest ongeveer 30 meter omhoog kunnen. Normaal gesproken gaan hoogwerker maar tot en met 20 meter, maar die van ons moet echt naar 30, anders kunnen we niet onze klus doen bij de belangrijke klant. We hebben echt al onze connecties gevraagd of ze hun hoogwerker voor een dag kwijt konden, maar dat was vragen naar de bekende weg. Gelukkig bestaat het internet nog en daar gingen we snel op kijken of er een website of bedrijf was die ons wel uit de brand kon helpen.

Door dit bedrijf konden wij gewoon ons werk doen

Na een paar uur zoeken, hadden we eindelijk iets gevonden waar we een hoogwerker konden huren die we zochten. De website jekuntmijhuren.nl was precies goed en we konden alles binnen een dag regelen. De volgende dag stonden we met de gehuurde hoogwerker bij de belangrijke klant om ons werk te doen. Daarna hebben we netjes weer de hoogwerker teruggebracht en de huur ervoor betaald. Het was echt een hele fijne service die we kregen omdat het allemaal zo snel kon. Als er weer zo’n geval is, gaan we zeker terug naar jekuntmijhuren.nl.

Contact

Meer weten over wat u als klant allemaal kunt huren bij dit bedrijf in een korte periode? Bekijk dan de website via www.jekuntmijhuren.nl voor meer informatie over het bedrijf en de producten.

Biker fashion – meer dan alleen dik leer

Mxcross

De afgelopen zomerweken waren ze weer op pad en met hun onmiskenbare stijl zijn ze een blikvanger geworden op alle wegen: motorfietsers! Naast hete machines zijn het de outfits die er cool en casual uitzien en ook zonder eigen motor gedragen kunnen worden.

Klassiekers en actuele trends in de biker outfit mode nodigen je uit om jezelf aan te kleden en te genieten van de ontspannen modestijl met leren schoenplaten en meer.

Biker mode

Op het gebied van motorrijders moet een onderscheid worden gemaakt tussen echte rijders en liefhebbers van gemotoriseerde tweewielers. Als je zelf regelmatig tochten maakt met je motor, kijk je naar de functie van je kleding naast de modieuze charme ervan. Voor vesten, jassen, broeken en laarzen is leer onmisbaar als materiaal om de beste bescherming tijdens de rit te combineren met een aangenaam gevoel van dragen in weer en wind.

Donker leer voor motorfans is daarom een must in de vrijetijdsbesteding. Toch hoeft het niet de dikste materiaalkeuze te zijn als je niet op een motor zwaait. Vooral jonge modemerken nemen de bikerstijl over en maken er dunne en strak gesneden kleding van. Vooral in het warme seizoen is deze mode een verstandige keuze om onnodig zweten in het dagelijks leven en de vrije tijd te vermijden.

Hetzelfde geldt voor de schoenen van echte motorfans. Hogere laarzen of volle laarzen in donkere kleur ronden een motoroutfit perfect af. Als het een vrijetijdskleding is, kan het een beetje dunner materiaal zijn. Uitsparingen of het gebruik van luchtdoorlatende, donkere stof zetten aantrekkelijke accenten in het ontwerp en zorgen voor een beter draagcomfort.

Accessoires toevoegen aan de biker outfit in het dagelijks leven

Vrouwelijke motorrijders kennen de uitdaging van het rijden op een tweewieler in stijl en vrouwelijkheid. Vrouwelijke rondingen gaan vaak verloren in de motorgolf, en het dragen van een helm stelt je zelden in staat om je haar zo veel te stylen als op het werk of voor de volgende clubavond. Toch is het nog steeds mogelijk om de eigen uitstraling in stijl af te ronden met kleine accessoires en de aandacht te trekken.

Vooral metalen sieraden in elke vorm passen perfect bij een donkere motoroutfit, wat ook geldt voor dames en heren. Oorstekers of kettingen met hangers worden blikvangers, het liefst natuurlijk met het juiste motief. Als de motorbanden stilstaan en je een concert of café bezoekt, kan er natuurlijk ook een aantrekkelijke tweede outfit onder de motorkleding verschijnen. Denk er bij het samenstellen van je garderobe goed over na hoe dik je je je wilt kleden volgens het weer of dat het zinvol en wenselijk is om je om te kleden op je bestemming.

Als motorfanaat, stijlbewust en veilig op de weg…

Hoezeer motorliefhebbers ook een modieuze uitstraling wensen – de voorkeur voor een individuele stijl mag nooit ten koste gaan van de veiligheid. De Biker outfit is de laatste decennia merkbaar veranderd en biedt mannen en vrouwen een strakke snit en mooie ontwerpen. Een rustige blik in de plaatselijke speciaalzaak of in de gespecialiseerde onlineshops helpt om het overzicht te bewaren en een individueel passende outfit te kiezen. Natuurlijk kun je veel van deze biker outfit artikelen ook bestellen als je niet zelf wilt rijden en je garderobe wilt uitbreiden.

 

Aanhanger kopen in Barneveld bij Cluistra

Mxcross

Bent u op zoek naar een aanhanger in Barneveld die u graag wilt kopen? kom dan langs bij Cluistra! Wij hebben aanhangwagens in allerlei verschillende soorten en maten, voor iedere toepassing die u maar kunt bedenken. Wij zijn een BOVAG-erkend bedrijf, en we hebben inmiddels al een heleboel ruime ervaring opgebouwd in ons vakgebied waardoor we onze klanten goed kunnen helpen met ieder probleem. We hebben over de jaren een goede reputatie opgebouwd als verkoper van aanhangwagens, en daar zijn we trots op! Ook over de grens heeft Cluistra een goede naam. Het maakt bij ons niet uit of u iets wil kopen, huren, leasen, repareren of onderhouden, het kan allemaal.

Cluistra Barneveld, al 40 jaar

Ja u leest het goed, inmiddels is Cluistra al meer dan 40 jaar werkzaam in het vakgebied, en dat betekent dat we een hele hoop aan ervaring hebben met onze aanhangwagens. Vanuit het zeer centraal gelegen Veenendaal bedienen we zowel bedrijven als particulieren in het leveren van onze aanhangwagens, en dat doen we gewoon door heel Midden-Nederland. Wanneer u een kijkje neemt op onze website, zult u zien dat we een zeer groot assortiment hebben aan aanhangwagens in allerlei verschillende soorten en maten. Op onze website zijn ze onderverdeeld in een aantal categorieën op basis van de functie waar ze voor gebruikt gaan worden. Dat maakt alles lekker overzichtelijk.

De mogelijkheden

Bij Cluistra kan werkelijk van alles en nog wat! We hebben een aantal nieuwe HAPERT aanhangwagens voor u klaar liggen, maar ook een groot aantal occasions en het is dus mogelijk om een aanhangwagen bij ons te leasen zodat u over een langere periode de aanschaf afbetaalt. Het is bij ons ook nog eens mogelijk om de oude aanhangwagen in te ruilen voor een nieuwe! Dat scheelt moeite en kosten. Daarnaast zitten er in ons assortiment een heleboel wagens die geschikt zijn voor de (korte), wanneer u geen permanente aanhangwagen nodig heeft. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze website, waar heel veel informatie staat over onze aanhangers in Barneveld!

Uw autogarage in Ede voor betaalbare kwaliteit

Mxcross

Kies voor een servicegerichte autogarage in Ede

Bent u op zoek naar een betrouwbare autogarage in Ede, die scherpe prijzen hanteert en uitermate servicegericht is? Een autogarage in Ede waar u voordelig uw auto in onderhoud kunt doen, de apk kunt regelen en ook nieuwe en tweedehands auto’s kunt kopen en verkopen? Dan zit u goed bij de experts van Rafi Auto’s in het dicht bij Ede gelegen Heeteren. 

De pluspunten van Rafi Auto’s in Ede 

Maar wat heeft Rafi Auto’s te bieden? Waarom zou u juist kiezen voor deze garage? Er zijn pluspunten genoeg die Rafi Auto’s onderscheiden van een gemiddelde garage in het midden van Nederland. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Rafi Auto’s is een betrouwbare autogarage Ede, voor wie alleen het bete goed genoeg is. Onze garage is RDW gecertificeerd en er werken bij ons alleen gediplomeerde monteurs en vakspecialisten.
  • Wij zijn een all-in-one garagebedrijf. Of het nu gaat om kleine of grote reparaties, aan- of verkoop van occasions, apk-keuringen of het taxeren van auto’s: wij staan als vak autogarage in Ede altijd voor u klaar!
  • Rafi Auto’s hanteert scherpe en eerlijke prijzen voor de aangeboden diensten en reparaties. Zo kunt u bij ons terecht voor aantrekkelijk geprijsde onderhoudspakketten, voor verzekeringen en voor het exporteren van uw personenauto.

Bekijk ons aanbod auto’s online of kom bij ons langs 

Laat u ook verbazen door het grote assortiment kwaliteitsauto’s van Rafi Auto’s, dé voordelige en betrouwbare autogarage Ede. Neem een kijkje op onze website rafiautos.nl en kom een gerust een keer bij ons langs in Heteren. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen als u vragen heeft. Graag tot ziens of horens!

Met AutolakOpMaat.nl repareer je zelf lakschade aan je auto

Mxcross

Schade in de autolak zoals kleine krasjes zijn vervelend maar met de hulp van AutolakOpMaat.nl en enige handigheid kunnen gelukkig hoge kosten worden vermeden. In de regel dekt de motorrijtuigenverzekering in geval van een ongeval de reparatiekosten, zelfs als het gaat om schade aan de lak. Als de autolak echter door steenslag, strooizout of steenval wordt beschadigd, moet de eigenaar van het voertuig zelf de kosten dragen, die afhankelijk van de omvang van de schade zeer hoog kunnen zijn.

AutolakOpMaat.nl voorkomt roestvorming

Met een beetje handigheid én hulp van AutolakOpMaat.nl kan kleine lakschade snel worden gerepareerd. De kosten voor een dergelijke reparatie zijn te overzien. Het is belangrijk dat de schade wordt gerepareerd zodra deze zich voordoet, zodat roest niet kan binnendringen. In dit blog deel ik graag wat tips over hoe je de schade zelf kunt herstellen.

Reparatie oppervlakkige beschadigingen

Het betreffende gebied moet eerst grondig worden gereinigd met een verfreiniger. De lakschade vervolgens zorgvuldig schuren met schuurpapier (bijv. 2000). Je blijft dit herhalen totdat de kras is verwijderd. Tot slot het getroffen gebied afwerken met een hoogglans polish en lakkit. Het 19-delige spot repairset kan daarvoor goed worden gebruikt.

Diepere krassen

Voor diepere krassen wordt een andere procedure aanbevolen. Nadat het getroffen gebied goed is gereinigd, moet het worden gemaskeerd. Dit is belangrijk, want plastic of rubber kan door de gebruikte middelen worden bevlekt. Ook hier wordt het beschadigde gebied met schuurpapier en polijstmiddel behandeld – ditmaal tot aan de kleurlak. Als de kras niet meer zichtbaar is, kan het gebied worden gerepareerd met een touch-up stick. Daarna hoeft het oppervlak alleen nog maar te worden verzegeld.

Reparatie met lakstift

Als het echt een kleine kras is, kan het worden behandeld met een lakstift. Natuurlijk is het bijzonder belangrijk dat de lakstift de juiste kleur bevat. Elk voertuig heeft een kleurcode, die meestal in het serviceboekje wordt vermeld. Als alternatief kan ook de kleurcode worden bepaald. Het enige wat nodig is, is informatie over de voertuigfabrikant en het bouwjaar. Ook een filiaal van de betreffende autofabrikant (bijv. BMW, Mercedes, VW enz.) kan worden bezocht en aangevraagd.

Dozen zijn geschikt voor diverse toepassingen

Mxcross

Dozen en andere verpakkingen zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen. Zo zijn er bijvoorbeeld dozen nodig voor een verhuizing, kleine verpakkingen die geschikt zijn voor het vervoer van goederen en robuuste dozen voor palletvervoer of veilige opslag. De betrouwbaarheid van de verpakking is tijdens het transport van groot belang voor elke expediteur. Het is immers belangrijk dat de inhoud niet vies wordt, breekt, bederft of beschadigt door trillen en schokken tijdens het vervoer. Dit kan echter gemakkelijk gebeuren wanneer de goederen niet voldoende beschermd zijn door de buitenverpakking. Kartonnen dozen worden tijdens het transport, de sortering en de levering blootgesteld aan vele invloeden van buitenaf en moeten daarom altijd van goede kwaliteit zijn. Het maakt niet uit of u een grote of kleine verzender bent, want voor elke productgroep is er een geschikte kartonnen doos bij de Dozenhal te vinden. Het bijbehorende opvul- en vulmateriaal dat zij ook leveren, biedt extra bescherming.

Groot assortiment dozen

Bij de Dozenhal vindt u een ruime keuze aan kartonnen dozen en verpakkingen in verschillende maten en diktes. Hun producten zijn gemaakt van hoogwaardig golfkarton en overtuigen in alle opzichten. Ze zijn ook geschikt voor verschillende toepassingen. U bent er zelfs aan het juiste adres als geen enkele doos in hun grote assortiment voldoet aan uw specifieke maatvoering. Ze maken dan de doos gewoon voor u op maat!

Grote veelzijdigheid

Hun kartonnen dozen zijn veelzijdig en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Ze worden allemaal in vlakke toestand geleverd en kunnen daarom uitstekend worden gestapeld. Mocht u de geschikte kartonnen doos niet in hun immens grote assortiment kunnen vinden, dan kunt u contact met hen opnemen voor een speciale productie. Speciale verzoeken met betrekking tot de afmetingen en de kleur van de kartonnen dozen zijn voor hen geen probleem. De levertijden voor op maat gemaakte producten kunnen natuurlijk worden verlengd, omdat de producten speciaal voor uw eisen moeten worden vervaardigd.

Bedrukken met uw persoonlijke logo

U kunt zelfs allerlei soorten kartonnen dozen laten bedrukken met een individuele logo-opdruk of bedrijfstekst. Neem gewoon contact met hen op en zij leggen u de exacte procedure uit. De kartonnen dozen kunnen op die manier dienen als nuttige advertentieruimte. Deze marketingstrategie kan op bijna alle producten worden toegepast. Als u specifieke vragen heeft, neem dan gerust contact met hen op – zij adviseren u graag gratis en op elk moment!