MX Cross
Image default
Mode en Kleding

Op stap met een baby, kies voor een georganiseerde luiertas

Op stap met een baby, kies voor een georganiseerde luiertas

Een luiertas waarin je alles kwijt raakt daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Liever heb je een luiertas waarin je alles in zijn eigen vakje op kan bergen zodat je het makkelijk weer terug kunt vinden. Op die manier wordt een dagje uit met jouw baby toch wel een stuk relaxter dan wanneer je de hele dag moet zoeken naar de spullen die kwijt zijn ergens in jou luiertas. Welke luiertas dat gaat worden is natuurlijk helemaal aan jezelf, het moet er wel eentje zijn waar je daadwerkelijk ook wat aan hebt.

Een luiertas rugzak hangt uit de weg op je rug

Je kunt een rugzak gebruiken als luiertas, een rugzak is ongeveer net zo groot als een luiertas dus je kunt er alle spullen in kwijt die je nodig denkt te hebben voor onderweg. Een luiertas rugzak is ideaal omdat je hem nergens aan hoeft te hangen en ook niet aan je schouder want je hebt hem op je rug dragen dus ook als hij wat zwaarder is merk je daar helemaal niks van. Er zijn speciale luiertassen als rugzak zodat je van beide het comfort en gemak hebt en zo toch alles met je mee kunt nemen wat je nodig hebt.

Een tasje helemaal voor jezelf

Er is natuurlijk niks mis mee als jij ervoor kiest dat je een tasje voor jezelf meeneemt zodat jij je spullen apart hebt en dicht bij je draagt. Als je er zeker van wilt zijn dat je spullen goed op zijn geborgen en ook echt dichtbij kies je voor een cross body tas omdat die schuin over je lijf hangt. Hij hangt daar veilig en niemand kan hem stelen of beschadigen en dat is toch wel een hele fijne gedachte als jouw waardevolle spullen daarin zitten.

Zorg dat je telefoon goed opgeborgen zit

Als je lekker met je baby op stap bent heb je geen zin om in de stress te zitten over waar je telefoon iedere keer is gebleven. Om ervoor te zorgen dat hij niet tussen alle babyspullen verdwijnt kun je kiezen voor een crossbody telefoontasje, dan zit jouw telefoon veilig en apart opgeborgen weg van de babyspullen. Als je slim bent dan stop je ook geld in het telefoontasje en misschien ook nog een pasje, zo heb je al je eigen spullen bij elkaar en de spullen van jouw baby apart.