MX Cross
Image default
Woning en Tuin

Je huidige gordijnen zat en tijd voor nieuwe?

Dan ben u bij de leukste Gordijnen Groesbeek aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van gordijnen op maat. We hebben een ruim assortiment  gordijnen en jaloezieen, in honderden kleuren en maten. Daarnaast worden onze gordijnen met de beste naaimachines gemaakt, en gebruiken we de beste stoffen. Hierdoor garanderen we een hoge kwaliteit, en geven we elke klant 5 jaar garantie. Naast het maken van gordijnen geven we ook advies, gordijnen kunnen erg bepalend zijn. Daarom geven we u graag advies om u zo van de gordijnen te voorzien die helemaal bij uw inrichting passen.

Ons assortiment gordijnen 

We hebben een ruim assortiment gordijnen, de rolgordijnen zijn bij ons het populairst. Daar ligt ook wel echt onze specialiteit, en daar staan we om bekend. Maar we verkopen ook normale gordijnen en paneelgordijnen. Tegenwoordig zien we ook veel jaloezieen uiteraard verkopen we deze ook. De meeste jaloezieën zijn van  hout, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om ze van aluminium te krijgen. Deze zijn van gerecycled aluminium gemaakt, en zijn daardoor veel goedkoper. En op het gebied van kwaliteit doen ze niks onder van de houten jaloezieën. We merken dat deze erg in opkomst zijn. En tot slot ben je ook voor zonwerende gordijnen bij ons aan het juiste adres.

overige service  

Naast het maken en leveren van gordijnen, repareren we ze ook. Stel nou dat er een scheur in je gordijnen zit, maar je hebt geen geld voor nieuwe of je wilt er nog geen afstand van doen. Dan kun je bij ons je gordijnen ook laten reparen, tegen een kleine vegoeding. Dit is goedkoper dan het kopen van nieuwe gordijnen. Daarnaast zamelen we ook oude gordijnen in en repareren deze, en doneren ze dan aan gezinnen met weinig geld. Of ze worden gebruikt voor de inrichting van opvangplaatsen voor daklozen.