MX Cross
Image default
Aanbiedingen

Hoe werkt het om vlees te bestellen bij Le Jean

Veel mensen houden op zijn tijd wel eens van een lekker en mals stukje vlees. Deze vind je natuurlijk bij de slager, maar ben je nou helemaal uitgekeken op het aanbod van jouw slager? Dan is het misschien een goed idee om eens online te gaan kijken naar de verschillende online slagers. Één van deze online slagers is Le Jean Zij willen iedereen graag toegang geven tot de lekkerste en bijzonderste stukken vlees. Ze weten hoe er met hun dieren omgegaan wordt, wat zich vervolgens uit in exclusieve stukken vlees, wat iedereen kan bestellen.

Het aanbod van Le Jean

Zoals net al werd benoemd heb je bij Le Jean de mogelijkheid om alle bijzondere, smaakvolle stukken vlees te proberen. Daarom is hun aanbod in vlees ook erg divers. Je kunt hier het welbekende vlees krijgen zoals; hamburgers, worstjes, kippenpoten en nog veel meer. Maar je kunt hier ook terecht voor wild zoals bijvoorbeeld; hertenbiefstuk of konijnenbouten en exotsich vlees zoals; krokodillen en kangoeroe vlees. Daarnaast kun je hier ook terecht als je verschillende soorten rund, varken of kip wilt proberen. Het is namelijk zo dat zij hun vlees overal van ter wereld vandaan halen. Runderen uit Ierland of Australië, niks is te gek. Het aanbod is dus erg uitgebreid en geeft je de mogelijkheid om nieuwe recepten uit te proberen.

Het verzenden van vlees

Heb je uiteindelijk na veel wikken en wegen de stukken vlees gevonden die je wil gaan bestellen? Dan kun je erg gemakkelijk en als ieder andere webshop een bestelling plaatsen. Je plaatst alles in je winkelmandje en kunt vervolgens ook op bekende manier afrekenen. Hou er rekening mee dat je boven de 50 euro geen extra verzendkosten betaald. Daarnaast kun je zelf kiezen wanneer je pakketje geleverd wordt, zodat je altijd thuis bent en je vlees op tijd binnen hebt, voor bijvoorbeeld dat belangrijke etentje. Ook wordt het vlees geleverd in koelboxen of koeltassen, zodat de kwaliteit van het vlees gewaarborgd kan blijven worden. Het is dus helemaal niet moeilijk om bij Le Jean vlees te bestellen.

Waarom bestellen bij Le Jean?

Le Jean wordt dus met hun grote aanbod en makkelijke manier van bestellen en verzenden een goede concurrent van de supermarkt en de ‘gewone’ slager. Zij reizen de hele wereld over om te zorgen dat de kwaliteit van hun vlees goed is en geven je daarbij graag advies over hoe je het vlees dient te bereiden. Deze zorg proef je en het is dan ook zeker aan te raden om hier te gaan bestellen.