Gebak Bestellen Bij Brievenbus Banket

Gebak bestellen

Taart per post

Brievenbus Banket

Bij Brievenbus Banket kunt u ambachtelijk gebak bestellen en laten bezorgen door de brievenbus. Omdat de brievenbus taartjes precies in brievenbus doosjes passen met de afmetingen van uw brievenbus kan het gebak snel door heel Nederland en België worden bezorgd.

Maten van brievenbus doosjes

U kunt bij Brievenbus Banket kiezen uit verschillende soorten en maten brievenbus taart. Er zijn drie verschillende soorten maten brievenbus doosjes waaruit u kan kiezen, namelijk:

  • Normaal. Een A6-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket één stuk gebak in verzendt.
  • Large. Een A5-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket twee stukken gebak in verzendt.
  • Extra Large. Een A4-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket vier stukken gebak in verzendt.

Verschillende soorten brievenbus gebak

In de verschillende maten brievenbus doosjes kunt u een keuze maken tussen verschillende smaken gebak per post, namelijk:

Bij de ‘large’ en ‘extra large’ brievenbus doosjes kunt u er ook voor kiezen om verschillende smaken cake door de brievenbus met elkaar te combineren. Dit noemt Brievenbus Banket een Combinatiebox Gebak en dit is een populaire keuze. Bent u klaar om een keuze te maken? Ga dan naar gebak bestellen op de website van Brievenbus Banket en bestel vandaag nog een heerlijke taart door de brievenbus!

Voordelen van een brievenbustaart van Brievenbus Banket

Ontvanger hoeft nooit thuis te wachten

Er zijn veel voordelen op te noemen aan een taart per post van Brievenbus Banket. Maar het grootste voordeel is dat de ontvanger van het heerlijke brievenbus cadeau nooit thuis hoeft te wachten op de bezorger van een pakketje van Brievenbus Banket. Omdat de doosjes waarin het gebak wordt verstuurd precies de afmetingen hebben van uw brievenbus, kan het gebakje altijd snel en veilig worden afgeleverd. In plaats van wachten op een bezorger kunt u uw tijd aan andere leukere dingen besteden. 

Same Day Delivery

Ook werkt Brievenbus Banket samen met de betere bezorgpartners. Hierdoor kunt u bij Brievenbus Banket tot 10:00 ‘s ochtends een taart versturen per post en deze nog dezelfde dag laten afleveren bij de gelukkige ontvanger in Nederland. Wel zo makkelijk als u bijvoorbeeld vergeten bent om een cadeautje te komen, maar ook als u zelf spontaan trek heeft gekregen van al het lekkers op de website van Brievenbus Banket.

 

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen

Luxe die voor iedereen mogelijk is

Mxcross

Een heerlijk Italiaans buffet aan huis klinkt als de droom van iedereen. Heerlijk genieten van lekkere Italiaanse specialiteiten terwijl je er zelf niks voor hoeft te doen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar wij bieden dit voor iedereen aan. Wij houden dus rekening met uw inkomsten bij het bepalen van de prijs, hierdoor kan iedereen zichzelf een keer verwennen met een Italiaans buffet aan huis. Goed en gezond eten is belangrijk, dus daarom laten wij u kennis maken met het lekkerste eten op een gezonde manier. Ook voor moeilijke eters is dit een goede oplossing, mede door de opmaak!

Leren en lekker eten

Het leuke van een Italiaans buffet aan huis is dat er een kok naar u toe komt en alle benodigde ingrediënten meeneemt, u hoeft zelf dus niks voor te bereiden. De kok gaat in uw keuken aan de slag en u kunt heerlijk achterover leunen. De kok zal u roepen wanneer het eten klaar is. Het eten staat dan prachtig klaar op de eetkamertafel met gezellige kaarsjes aan. Het eten wordt dus echt een feestje met een hele fijne sfeer. Als u benieuwd bent, kunt u natuurlijk altijd in de keuken met de kok meekijken. Wie weet steekt u er nog wat van op voor uw eigen kookkunsten!

Keuze, keuze en nog eens keuze

Bij een Italiaans buffet aan huis denkt u waarschijnlijk al gauw aan pasta en pizza. Dit komt omdat dat de meest typerende gerechten uit het prachtige land zijn. Natuurlijk staan deze twee opties ook in ons assortiment en zijn ze zeker aan te raden. Daarnaast laten wij u graag kennismaken met de minder populaire gerechten uit Italië. Zo komt u steeds meer te weten over eten en is het naast ontzettend lekker, ook nog eens leerzaam. Dat is een win-winsituatie toch? Ons Italiaanse buffet aan huis is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Het is dus geen probleem om met kleine kinderen in huis een kok te huren.