Een feest zonder muziek?!

Mxcross

Natuurlijk niet

Wat is een feest zonder muziek? Precies, erg saai, stil en geforceerd. Om een beetje een gezellige sfeer te creëren is muziek de ideale manier. Er is altijd een geluid op de achtergrond, dat voorkomt vervelende stiltes. Ook is muziek de ideale uitnodiging om te dansen met uw partner, vrienden, familie of stiekeme vlam. Muziek brengt niet alleen een gezellige en uitnodigende sfeer, maar kan ook heel erg het soort feest of de soort gelegenheid bepalen. U kunt bij muziek denken aan een live band, Verhuur dj booth, een samengestelde lijst op spotify, een professionele dj enzovoorts. Iedere manier brengt weer een andere stijl en sfeer en mogelijkheden met zich mee. Wij zijn van verhuur dj booth. Bij ons kunt u dus zelf een dj booth plaatsen op uw evenement, waarbij u of al uw gasten voor dj kunnen spelen. U kunt zelf de platen draaien die u leuk vindt en er kunnen verzoekjes worden gedraaid. Zo kan er het hele feest lang van alles wat worden gedraaid en kan iedereen tevreden worden gehouden. Zit u aan tafel te dineren, dan is het misschien leuk om muziek op te zetten uit de jaren 80 en 90. Wilt u gezellig meezingen, dan is het ideaal om de 00’s te draaien en helemaal uit uw plaat te gaan. Maar wilt u liever dansen dan kunt u er dus ook voor kiezen bepaalde muziek te draaien.

Oneindig veel mogelijkheden

Verhuur dj booth biedt dus de mogelijkheid om alle kanten op te gaan met uw feest. Verhuur dj booth is 1.80 meter breed, dit is zonder het dj-apparatuur dat er daarnaast ook nog bij komt. De dj booth heeft ledverlichting in alle kleuren. En hij is in te zetten als bar. Huur de dj booth nu snel!

Cocktail workshop Rotterdam voor al uw feesten en partijen

Mxcross

Cocktail workshop Rotterdam is er voor iedereen die een keer wat anders wil dan steeds dezelfde standaard feesten. Bij de cocktail workshop leert u en uw gasten hoe is het om zelf cocktails te maken en krijgt u les van een ervaren cocktailmaker. De workshop kan op elke locatie gehouden worden en is de mogelijkheid om de locatie helemaal tropisch op te fleuren ontzettend uitgebreid. Laat uw gasten shaken met de cocktail workshop Rotterdam!

Cocktail workshop Rotterdam is leerzaam en leuk

Iedereen is gek op cocktails, maar het maken van cocktails is een heel vak apart. Bij de cocktail workshop Rotterdam leer je alle kneepjes van het vak en kun je aan het einde van de workshop je eigen favoriete cocktail maken. Ook leer je veel van de geschiedenis van de cocktail en de verschillende recepten.

Als u bij ons de cocktail workshop boekt, zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Van het aankleden tot de locatie en de attributen voor de workshops tot de ingrediënten en de uiteindelijke workshop. Alles is al voor u geregeld. U hoeft alleen te zorgen voor een goede locatie, de tafels en het versturen van de uitnodiging. Daarna nemen wij het in handen! Zo kunt u ook zorgeloos zelf genieten van de cocktail workshop.

Cocktail workshop Rotterdam is geschikt voor bij een vrijgezellenfeest, een personeelsuitje, verjaardagen, bruiloften en zelfs productpresentaties. Al uw gasten zullen het leuk vinden om te doen! Uiteraard is de cocktail workshop voor mensen boven de achttien. We helpen u graag om de cocktail zo persoonlijk mogelijk te maken en luisteren graag naar uw wensen en behoeften. Ook als u het voor een kleine of juist grote groep wil organiseren, adviseren we u graag met de mogelijkheden.