MX Cross
Image default
Meubels

Een tafel van eikenhout op maat maken

Ga jij ook voor een tafel van eikenhout op maat? Dan ben je hier op de juiste website beland waar je veel keuze hebt met betrekking tot het samenstellen van een tafel van eikenhout op maat. Het is natuurlijk ideaal dat je de maat ook helemaal zelf kunt bepalen, want zo weet je zeker dat de tafel goed staat op de plek waar jij deze in gedachte hebt. Maar naast de maat is het ook een leuk onderdeel van het samenstellen dat je zelf het blad kunt uitzoeken  en het onderstel en de dikte van het blad. Je start simpel op de website met het samenstellen van de tafel van eikenhout op maat en je bestelt hem direct mocht je dit willen. 

Hoe ga je aan de slag?

Wanneer je de tafel van eikenhout op maat gaat samenstellen volg je een aantal stappen om te zorgen dat er een tafel kan worden gemaakt die voldoet aan jouw wensen. Je start met het kiezen van de vorm van het blad. Je hebt de keuze uit een ovale, ronde en een rechthoekige tafel. Je kiest daarna de maten van het tafelblad. Op de website kan je de maten vinden waar je uit kunt kiezen. Daarna kies je de dikte van het blad. Wil je een stoere uitstraling met de tafel van eikenhout op maat dan kan je het beste kiezen voor een wat dikker blad. Je kiest tussen een dikte van 2 centimeter en een dikte  van zes centimeter. Dit lijkt een klein verschil, maar kan de uitstraling van je tafel behoorlijk beïnvloeden. 

Onderstel

Je hebt nu het gehele blad samengesteld, maar dan heb je natuurlijk ook nog het onderstel waar de tafel van eikenhout op maat op moet worden geplaatst. Je kiest voor een houten of een metalen onderstel. Ook hier geldt weer, wil je een stoerdere uitstraling dan is het aan te arden om een metalen onderstel te kiezen. Kies je voor een metalen onderstel dan heb je daarvoor ook weer meerdere keuzes te maken.