MX Cross
Image default
Entertainment

Cocktail workshop Rotterdam voor al uw feesten en partijen

Cocktail workshop Rotterdam is er voor iedereen die een keer wat anders wil dan steeds dezelfde standaard feesten. Bij de cocktail workshop leert u en uw gasten hoe is het om zelf cocktails te maken en krijgt u les van een ervaren cocktailmaker. De workshop kan op elke locatie gehouden worden en is de mogelijkheid om de locatie helemaal tropisch op te fleuren ontzettend uitgebreid. Laat uw gasten shaken met de cocktail workshop Rotterdam!

Cocktail workshop Rotterdam is leerzaam en leuk

Iedereen is gek op cocktails, maar het maken van cocktails is een heel vak apart. Bij de cocktail workshop Rotterdam leer je alle kneepjes van het vak en kun je aan het einde van de workshop je eigen favoriete cocktail maken. Ook leer je veel van de geschiedenis van de cocktail en de verschillende recepten.

Als u bij ons de cocktail workshop boekt, zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Van het aankleden tot de locatie en de attributen voor de workshops tot de ingrediënten en de uiteindelijke workshop. Alles is al voor u geregeld. U hoeft alleen te zorgen voor een goede locatie, de tafels en het versturen van de uitnodiging. Daarna nemen wij het in handen! Zo kunt u ook zorgeloos zelf genieten van de cocktail workshop.

Cocktail workshop Rotterdam is geschikt voor bij een vrijgezellenfeest, een personeelsuitje, verjaardagen, bruiloften en zelfs productpresentaties. Al uw gasten zullen het leuk vinden om te doen! Uiteraard is de cocktail workshop voor mensen boven de achttien. We helpen u graag om de cocktail zo persoonlijk mogelijk te maken en luisteren graag naar uw wensen en behoeften. Ook als u het voor een kleine of juist grote groep wil organiseren, adviseren we u graag met de mogelijkheden.