Poetsvrouw

Poetsvrouw

Functie

Ben jij op zoek naar een toffe job in jouw directe, onmiddellijke omgeving? Wij zoeken medewerkers om te poetsen…

Wij zoeken mensen omgeving Aarschot, Rotselaar, Tremelo, Tielt-Winge…

Wil jij graag jouw werkuren vlot kunnen combineren met je gezin of met andere activiteiten?

Wij zoeken toffe mensen om ons team van huishoudhulpen te vervoegen.

Je zou zelf je uren kunnen kiezen, zelf kunnen bepalen hoe veel uren je nu juist wil en kan werken alsook waar je zou willen werken.

Aanbod

Je mag rekenen op een toffe job in jouw directe omgeving

Wij laten je géén vervangingen doen als je niet wil of als dat niet past voor jou

Je mag rekenen op een correcte verloning, correcte administratie, uren die je zelf mee mag kiezen en beslissen

Je mag zelf kiezen waar je wil werken, hoe ver jij je wil verplaatsen

Jouw bruto-loon is minstens 11.30€ bruto per uur

Jouw profiel

Je bent fysiek verzorgd, je verstaat en praat voldoende vlot Nederlands…

Je bent graag actief bezig in het huishouden

https://www.vindazo.be/vacatures/poetsvrouw.html

Software Architect

Onze klant is een snelgroeiend hightechbedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling en productie van “pick and place” -robots. Ze zijn belangrijke spelers op de Europese markt en hebben wereldwijde groeiambities. Door de positieve bedrijfsontwikkeling in Spanje, Australië en Oost-Europa hebben ze dringend een software architect nodig om hun team van +/- 45 medewerkers (designers, technici, IT-experts en marketing) te versterken.

Functie

 • Je bent verantwoordelijk voor het formuleren van software en systeemarchitectuur voor de ontwikkeling van nieuwe generatie producten door de behoeften en wensen van relevante stakeholders te analyseren.
 • Je geeft leiding aan een team van softwareontwikkelaars en werkt nauw samen met hen en andere leden van het R & D-team.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de R&D manager en bent het aanspreekpunt voor het software development team.

Aanbod

 • Een oneindig contract met onbeperkt initiatief in een internationale omgeving.
 • Korte besluitvormingslijn en technologisch geavanceerde omgeving.
 • Creatieve en diverse functies.
 • Competitief salaris met extralegale voordelen.
 • · Permanent contract.

Jouw profiel

 • Je hebt een masterdiploma informatica en ruime ervaring in softwareontwikkeling (> 10 jaar)
 • Je hebt uitgebreide kennis in softwarearchitectuur en cloudtechnologie en weet op basis van functionele eisen de juiste technologie toe te passen
 • Recente kennis van programmeertalen
 • Je hebt ervaring op de volgende gebieden:
 • Methodologie voor trend- en trendanalyse
 • Agile ontwikkelingsmethodologie
 • Netwerk; communicatie en beveiliging
 • Machine leren
 • Diep leren
 • Internet of Things (Internet of Things)
 • Videoverwerking
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en ziet gemakkelijk het grote geheel.
 • U kunt zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

Opvolgen en actualiseren van technologie, economie, … informatie en regelgeving, advies geven aan gebruikers, klanten en diensten, hen technische ondersteuning bieden, relevante betrouwbaarheid, onderzoek of IT-productie bepalen en toepassen (kwaliteit, veiligheid, … ..), integratieprojecten (implementatie) of ontwikkelingsprojecten van hardware- of softwareoplossingen leiden of begeleiden, deelnemen aan de testfase en levering van ontwikkelingstoepassingen. Bied pre-sale ondersteuning, biedingsreactie, formuleer businessplan (bedrag, middelen, realisatie, deadline, etc.), analyseer de functionele vereisten van het bedrijf of de klant, bepaal de technische kenmerken van het product volgens specificaties, formuleer technische oplossingsconfiguratie of systeemstructuur, evalueer en stel geschikte voor Selectie van functionele eisen, ontwikkel- en opvolgingsindicatoren  Controleren of het IT-team normen en standaarden gebruikt (analyse, werking, productie …), toezicht houden op en coördineren van de projectrealisatie, formaliseren en opstellen van technische documenten (specificaties, technische specificaties, enz.), Identificeren en controleren van risico-gerelateerde technische aanbevelingen Verander, controleer of het risicobeheer van het informatiesysteem van het bedrijf (beveiliging, vertrouwelijkheid, betrouwbaarheid, enz.) Wordt toegepast, en informeer of train het IT-team over de technische aspecten (werking, beveiliging, risico, enz.). ) Of gebruik nieuwe IT- en telecommunicatiemiddelen

Master (MA)

https://www.vindazo.be/vacatures/netwerk-architect.html

We versnellen de site in de ontwikkelingsfase

web and mobile

In dit artikel wil ik het hebben over zo’n belangrijke parameter als het optimaliseren van de snelheid van de site tijdens de ontwikkelingsfase.Zoekmachines beginnen langzamerhand steeds meer belang te hechten aan hoe snel de site werkt op smartphones en pc’s voor gebruikers.

Kortom, het idee van de kwaliteit en gezondheid van de site wordt door Google bij de massa gepromoot.

Als uw site en de site van uw concurrent ongeveer dezelfde interne optimalisatie hebben, ongeveer dezelfde aankopen van extern verkeer, merkverkeer, linkprofiel, nomenclatuur, aantal pagina’s, gedrag en vele andere parameters, maar de site van de concurrent is sneller dan die van u, dan zal de concurrent dat wel doen hoger scoren in zoekresultaten.

Bereid de slee in de zomer voor

In het stadium van website-ontwikkeling denken maar weinig mensen aan iets, behalve hoe ze de website snel aan de klant kunnen overhandigen en certificaten van voltooiing kunnen ontvangen.

In mijn ervaring is de distributie ongeveer het volgende: 1 op de 50 klanten denkt na over de snelheid van de toekomstige site en volledige interne optimalisatie voordat het project wordt gelanceerd en stelt als resultaat de nodige taken voor de programmeurs.

Zelfs niet wat hij denkt, maar vermoedt over het algemeen dat zo’n parameter als snelheid een rol kan spelen.

Nou, zoals het gezegde luidt, succes is niet voor iedereen weggelegd. Dus pak een eenvoudige instructie en implementeer deze zo snel mogelijk op uw site.

We versnellen de site zelf / Schakel compressie van statische objecten in.

Ik ben er zeker van dat een klein percentage van de lezers hun website lanceert of zal lanceren op een dedicated server met een zelfgeschreven CMS, admin panel en logica.

Dit is verre van een goedkope activiteit waarvoor bepaalde technische kennis vereist is, dus de meeste plaatsen sites op een virtuele server met een betaald of gratis CMS.

Gewoonlijk heeft de ISP-manager van een hostingprovider een speciale sectie met domeininstellingen, waar u de volgende opties kunt inschakelen.

Dit is de gemakkelijkste en snelste optie waarvoor 0 ontwikkelingskennis vereist is. Overigens raad ik aan het compressieniveau in te stellen op 6 om de CPU van je server niet te overbelasten.

Elimineer rendering die CSS en JS blokkeert.

Veel mensen denken dat de sleutel tot groene ruimte in PageSpeed ​​Insights gewoon paginagewicht is. Zoals, een pagina op de site weegt 50 megabytes – slecht, weegt 50 bytes – het leven is goed. 

Dit is in feite niet het geval. Het totale gewicht van het document heeft geen directe invloed op de 100 punten in de snelheidstest. De vraag is hoe snel het eerste scherm met inhoud aan de gebruiker wordt getoond.

Zoekmachines willen dat de gebruiker de inhoud van de site zo snel mogelijk ziet. Zelfs als er 20 megabytes aan foto’s zijn, maakt dat niet uit.

Welnu, sommige CSS en JS kunnen de tijd voordat de pagina-inhoud wordt weergegeven aanzienlijk verlengen.

Er zijn twee mogelijke opties, in het algemeen, beide werknemers.

CSS en JS handmatig optimaliseren tijdens de ontwikkeling. We plaatsen alle sitestijlen rechtstreeks in de Head-tag zonder verbinding te maken via statische bestanden.

We gebruiken geen externe lettertypen zoals Google Fonts. Dit alles vertraagt ​​de snelheid van het weergeven van inhoud voor eindgebruikers.

Verklein CSS, JS en HTML.

Als u een klant bent, hangt veel af van de directheid van de handen van de ontwikkelaars, hun mate van onverschilligheid en de details in de taakomschrijving.

Over het algemeen is het goed om er eerst achter te komen hoeveel code en in welke bestanden helemaal niet wordt gebruikt, maar in de cache wordt opgeslagen en geladen door gebruikers, waardoor het renderen van het eerste scherm wordt vertraagd.

Sluit CDN aan.

CDN staat voor Content Delivery Network of Content Delivery Network. In eenvoudige bewoordingen is dit een netwerk van servers over de hele wereld met speciale software, waarvan de taak is om de statische inhoud van uw site te bedienen vanaf de server die het dichtst bij de gebruiker staat.

Enkele extra voordelen van CDN.

DDoS-weerstand dankzij gedistribueerde architectuur en hoge serverkracht.

Het verminderen van de belasting van de server van de hostingprovider waar de site zich bevindt.

In het geval dat de server van de hostingprovider op korte termijn niet beschikbaar is, is de site beschikbaar, aangezien een kopie van de sitepagina’s zich op CDN-servers bevindt.

Aanzienlijke verbetering van de SEO-statistieken van de site in afgelegen regio’s.

De kosten van CDN-services zijn meestal afhankelijk van het verkeersvolume. Hoe meer verkeer de site verzamelt, hoe duurder het CDN zal zijn.

Stel Lazy loading in en comprimeer alle afbeeldingen.

Lazy loading is het asynchroon laden van inhoud totdat deze nodig is. 

Voorbeeld: wanneer een gebruiker de site betreedt, wordt alleen dat deel van de inhoud dat hij ziet voor hem geladen. Als de gebruiker naar beneden begint te scrollen, wordt de rest van de site-inhoud geladen. In dit geval wordt de levering van de eerste inhoud aan de gebruiker versneld en neemt de laadsnelheid van de site toe. U hoeft niet te wachten tot het hele document is geladen.

Sommige CMS’en hebben standaard Lazy loading, zoals de laatste WordPress-update. Configureerbaar met plugins, er ontstaan ​​geen problemen. Als het CMS zelfgeschreven is, is alles individueel, u moet een taak voor de ontwikkelaar instellen.

Gebruik het moderne webp-afbeeldingsformaat.

Het is een compressieformaat voor afbeeldingen van Google. Ontwikkeld in 2010. Feit is dat afbeeldingen in het webp-formaat meerdere keren minder wegen dan afbeeldingen in andere formaten. Soms honderden keren minder

In plaats van een conclusie

Denk aan de snelheid van de site tijdens de ontwikkelingsfase. Dit heeft invloed op SEO en conversies, en uiteindelijk op geld.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

https://webdevelopmentapp.com/nl/about-us.html

Logistiek administratief medewerker

Bent u degene die verantwoordelijk wil zijn voor het beheer van de administratieve verwerking en afhandeling van orders van de klant? Lees dan verder!

Als logistiek manager ben je representatief, accuraat en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden. U weet hoe u ontvangen bestellingen snel kunt verwerken en bestellingen kunt controleren, registreren en verwerken en bestellingen kunt laden in het SAP-systeem.

Verder zijn jouw taken:

• Inchecken en uitchecken van de chauffeur,

• Laden en lossen van orders om orders te creëren (verpakte goederen, bulkgoederen …),

• Voorraadpicking voor elke laadopdracht,

• Beheer en verwerk bestellingen in het SAP-systeem,

• Douane documenten,

• Afleverafspraak,

• Communiceer met operaties,

• MBO’s werk- en denkniveau,

• Hoge werktempo,

• Nauwkeurig (nauwkeurige positionering),

• Getters,

•Sterke communicatievaardigheden,

• Flexibel en bereid om overuren te maken,

• Vaardig in Nederlands en Engels,

• Je werkt in een team van 8 tot 10 personen,

•ploeg

Beschrijving van de baan

Bent u degene die verantwoordelijk wil zijn voor het beheer van de administratieve verwerking en afhandeling van orders van de klant? Lees dan verder! Als logistiek manager ben je representatief, accuraat en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden. U weet hoe u ontvangen bestellingen snel kunt verwerken en bestellingen kunt controleren, registreren en verwerken en bestellingen kunt laden in het SAP-systeem.

Daarnaast zijn je taken:

• Chauffeur in- en uitchecken

• Afhandelingsorders creëren (verpakte goederen, bulkgoederen …)

• Voorraadpicking voor elke laadopdracht

• Beheer en verwerking van bestellingen in het SAP-systeem

•Douane documenten

• Afleverafspraak

• Communiceer met operaties

• MBO’s werk- en denkniveau

• Hoog werktempo

• Nauwkeurig (nauwkeurige positionering)

• Getters

•Sterke communicatievaardigheden

• Flexibel en bereid om overuren te maken

• Goed Nederlands en Engels

Overige

• Je werkt in een team van 8 tot 10 personen

• Boekingssysteem: 7.00 tot 15.00 uur, een week, 15.00 tot 23.00 uur, nog een week.

• Fulltime werk, kan in de toekomst permanent worden aangesteld

• Betaal 8 uur per week

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/medewerker-logistiek.html

Verzorgende IG Intramuraal

Verzorgende IG Intramuraal – HappyNurse

Over de functie

Als zorgzame IG kunt u klanten dagelijkse zorg bieden op het gebied van lichaamsverzorging en verzorging, ADL’s ondersteuning en stimulatie. U voert verpleegkundige procedures uit, zoals injecties, het verstrekken en wondverzorging.

U kunt behoeften identificeren en analyseren en zorgbehoeften afstemmen op het aanbod op die locatie. Daarnaast dient u wijzigingen in de gezondheidstoestand van de cliënt te melden in het zorgdossier.

Over het bedrijf

Uw nieuwe cliënt biedt zorg en verpleging aan mensen die lichamelijke of psychiatrische zorg nodig hebben. Je gaat op een nieuwe locatie werken, dus het team is ook splinternieuw.

Je hebt een IG gekwalificeerd voor het middelbaar beroepsonderwijs

Je hebt een geldige VOG of bent bereid deze aan te vragen

Je houdt van teamwork, maar je kunt ook zelfstandig werken

In samenwerking met verschillende experts beschik je over sterke communicatieve vaardigheden

Je kunt ‘s nachts werken

Volgens CAO VVT-salarisschaal 35 ligt het salaris tussen 1838 euro en 2668 euro, 36 uur werk per week

U krijgt een reiskostenvergoeding

U heeft de mogelijkheid om te kiezen of u uw salaris wekelijks of maandelijks wilt ontvangen

U krijgt de mogelijkheid om via onze HappyCampus voor verdere trainingen en cursussen te betalen


https://www.vindazo.nl/keywords/verpleging.html